Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

grip

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=45526
Tarih: 07 Eki 2025 Saat 02:34

Konu: grip
Mesajı Yazan: semuna
Konu: grip
Mesaj Tarihi: 01 Eki 2014 Saat 04:31
Mrb hicsm 11 aylik kizimda dun gece buryn akmasi hapsuruk ve agzindan nefes aliyirdu burnu akiyir ama nefesi zor alıyor. Akinti beyaz renk.bu aksamda ates basladi yüksek cok rahatsiz ediyor halsizlik cok var .aksam 7.30da 1 paranox fitil 00.30 da yarim dolven suan saat 4 cok rahatsizlandi 1 tane daha fitil attim.hocam bu ay icin doz nedir kilisuda 9.200 civari. Bir dehocam sabah bur nu akarken keyfi iyiydi gece cok kotu oldu burun akıyor ama burundan zor nefes alıyor. Acaba kulağa vurmus olabilir mi cunku akıntı cok var bn yine de iliadin damlatsam mi

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 01 Eki 2014 Saat 19:51
Toplam :3 adet ParaNox120mg (veya Parasetamol ihtiva eden ilac)bir gun icinde alabilir.
Dolven; Gunde: 2x1 olcek alabilir.
Ates ile fazla ugrasmayin, atesi dusurmeye mecbur degilsiniz, Ates vucut savunmasidir... Ates ile ilgil makalelerimi okuyun.
Ates: 4-5 gun olacak, Grip hali 2-3 hafta surer....

Mesaj Tarihi: 02 Eki 2014 Saat 01:53
Hocam bebegimin atesi cij yüksek 22.30da fitik verdim suan saat 1 de titremeyle uyandi elleri ayaklari buz gubiydi damarlari cikti cenesi titriyirdu dolven verdim 1 olcek simdi de neden bu sekilde elleri ayaklari morardi hocam korkuyorum. Daha cok orttum usuyor diye

Mesaj Tarihi: 02 Eki 2014 Saat 02:35
Bir evvelki atesini ilacla suni olarak dusurdugunuz icin. Ates dusunce, vucut tehdit ortadan kalkti saniyor. Ilacin tesiri gecince, tehdidin devam ettigini gorunce, bir panic ile hizli bir sekilde atesi yukseltmeye calisiyor. O titreme yerine, Havale bile gelebilirdi.
SAKIN: Soguk tatbik etmeyin. Birakin atesli kalsin. Eski mailleri ve makaleleri OKUYUN....

Mesaj Tarihi: 02 Eki 2014 Saat 02:40
Hocam ama ates düşürücü vermeyince çocuğum cok halsizve huysuzluk yapti .bnde oyle oldu diye panik oldum dolven veemistim .napicam simdi hocam ateş cok rahatsiz ediyor.siz rahatsiz ediyorsa verin diyorsunuz. Simdi tekrar havale gelebilir mi dolven verdim diye.ates düşürücü vermesemde surekli agliyir ve halsiz duruyor

Mesaj Tarihi: 02 Eki 2014 Saat 19:43
Ates ile ilgili makalelerimi (Ilk sayfada, yazarlar bolumunde) okuyun. Ates yukseldikten sonra havale gelmez.. Aniden ates yukseldiginde gelir. Sizde oldugu gibi ani ates yukselmelerinde, "titremelerle" deri cabuk isindiginda havale olmuyor. Bu yuzden vucudun calismasini sasirtmayin. Ates dusurmek size hicbir sey kazandirmaz. Turk doktorlarinin yalan ve palavralarina kanmayin.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat