Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

oğlum(gece altını ıslatma)

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İdrar & Kaka Sorunları ve Tuvalet Eğitimi
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=45545
Tarih: 19 Eyl 2025 Saat 16:42

Konu: oğlum(gece altını ıslatma)
Mesajı Yazan: yusufum
Konu: oğlum(gece altını ıslatma)
Mesaj Tarihi: 02 Eki 2014 Saat 00:22
Hocam merhaba,8 yaşındaki oğlumun gece altına ıslatmaları başladı çok üzgünüm bu konuda.hiç bilmem gece yatağını ıslattığını bezi bıraktık 2.5 yaşındaydı.geceleri hiç bezlemedim bile.arada kaçıran bi çocuk olsa gam yemicem hiç olmadı gece ıslatmaları bugün çocuk dr una götürdüm ultrason çekildi bi sorun çıkmadı ne yapabilirim nereye götüreyim yardım edin lütfennnn

-------------
:=

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 02 Eki 2014 Saat 02:23
Eski maillere hicmi bakmiyorsunuz. Sadece bugun (Ozel kisimda dahil) siz; bu soruyu soran 3. sahissiniz. Bari, bugunku maillere bakin.

Mesajı Yazan: yusufum
Mesaj Tarihi: 02 Eki 2014 Saat 09:25
Sürekli başka msjlarınızı takip eden bir anneyim.yıllardır bu sitededen sayenizde çok şey öğrendim.eski maillerinize tabiki baktım ama göremedim bir kaç mail dışında sağolun genede msj ınız için.bu arada okadar çok öksürük içinsorulan sorular var ki hepsini tek tek cvp vermişsiniz.iyi çalışmalar iyi bayramlar

-------------
:=

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 02 Eki 2014 Saat 19:54
yorgunanne1984 Açılır Kutu Gör

Üye
Üye

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 90
Tesekkür: 8
%100   Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri

Alıntı yorgunanne1984 Alıntı Yanıt YazCevapla Yeni Mesaj: Mesajın Direkt Linki Konu: alt ıslatma
    Gönderim Zamanı: Dün Saat 21:20 - IP: 88.253.151.224

hocam 6 yasındaki kızımın gece kaçırma problemi var dr.gittik tahliller sonucu mesanesi küçük ondan kaçırıyor dedi üç ay sabah akşam üropan 5mg ilaç verdi birgun ates yaptı şimdi sadece aksam vermeye basladım gece 1 kez yapan kızım nerdeyse saat bası yapıyor ilacıda kullanmakta tereddüdüm yardımcı olursanız sevinirim...

Birde hocam benimde kan degerlerim devamlı düşüyor hgb9.6 suan ilaç kullanıyorum en fazla 10 küsüre çıkıyo sonra tekrar iniyor neden olabilir kusura bakmayın yoruyorum sizi iyiki varsınız hocam

Arti ver   Eksi ver Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör

Uzman
Uzman

Aktif Durum: Aktif
Gönderilenler: 36519
Tesekkür: 30913
%100   Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri

Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı Yanıt YazCevapla Yeni Mesaj: Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: Bugün Saat 01:57 - IP: 68.99.246.125

Hadi canim sende!!!! Hic bukadar da aptal doctor gormedim.
SAKIN: Verdigi hicbir ilaci kullanmayin. Sadece her aksam yatmadan evvel, "Minirin Sprey" her iki burun deligine birer "fis" yapin. Ertesi gun sonuc alsaniz bile ilaci bitirin. Eski mailleri okuyun.

Siz; bir yerden kan kaybediyorsunuz. Kan sayiminizin TAMAMINI bana yazin.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat