Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Çok acil ateş

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Ateş
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=45588
Tarih: 14 Kas 2025 Saat 17:54

Konu: Çok acil ateş
Mesajı Yazan: kucukprens
Konu: Çok acil ateş
Mesaj Tarihi: 05 Eki 2014 Saat 23:41
Doktor bey iyi bayramlar oğlum birden ateşlendi önce ateşi 37 idi caprol verdım düştü ama tekrar yükseldi yaklaşık 4 saat sonra yine calpol verdim şimdi ateşi 38, 6 fitil verdim uyuyor korkuyorum neden ateşi düşmüyor sizce? Sadece ateşi var atesı düşünce oyun oynuyor yukselince uyuklamaya  baslıyor agzından çok su akıuor diş çıkartıyor galiba ne yapayım

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 06 Eki 2014 Saat 01:48
Eski maiilere bir goz atti iseniz, dis cikarma yasinda, anneden bebege gecen bagisiklik maddeleri nedeni ile, Antibiyotik gerektiren hastaliklarin, son derecede nadir olduklarini farketmissinizdir.
EGER: Agizinda pis bir koku ve dilinde kalin bir pas tabakasi yoksa, grip geciriyor demektir, Antibiyotik gerekmez.
Gripler; 1 gun ile 7 gun arasinda ates yaparlar. Siklikla gorulen Influenza Gripleri; 4-5 gun ates yaparlar. SAKIN, Antibiyotik vermeyin. Yukarda belirttigim durumlar olmadikca, doktor verse bile ilac kullanmayin. Benim: "Alt Forum" yazilarimi, gunluk sorulara cevaplarimi ve ilk sayfadaki makalelerimi okuyun.
Dis cikarmak, ATES yapmaz....

Ates ve Havalenin bir ZARARI yoktur. Okuyun... Bilhassa yazarlar bolumundeki ates ile ilgili 3 makalemi de okuyun.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat