Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Bilinmeyen ağrı (kulak ağrısı)

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Kulak & Burun & Boğaz & Göz
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=45615
Tarih: 17 Ağu 2025 Saat 21:29

Konu: Bilinmeyen ağrı (kulak ağrısı)
Mesajı Yazan: tunc
Konu: Bilinmeyen ağrı (kulak ağrısı)
Mesaj Tarihi: 08 Eki 2014 Saat 12:05
Hocam merhaba.oğlum tunç 2 yaşında 1 haftadır gripti tam geçti derken bu sabah 4 de ağlayarak uyandı ve ateşi var çok huysuz çok ağlıyor ama bir dişini gösteriyor bir kulağını gösteriyor ağrıyor diye nasıl anlayıp ne yapacağımı bilemedim neresinin ağrıdıgını dolven verdim kulağı ağrıyorsa iliadin ped verecem ama kulakta sıkıntısı yoksa sorun olurmu sizce nasıl bir yol izlemeliyim ağrıyı anlamak için?

-------------
uyanışLarımın en qüzeLi canım oğlum...

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 08 Eki 2014 Saat 19:36
Grip, kulagina vurmus!!! Hemen, Iliadin ped DAMLA'ya baslayin. Gunde;2x2'ser damla 3 gun kullanin, sonra Serum fiz ile devam edin. Eski mailleri okuyun.

Mesaj Tarihi: 08 Eki 2014 Saat 21:28
tmm hocam eski mailleri okuyarak ve daha öncede böyle bir kulak ağrısı yaşayarak dediklerinizi yapmıştım yine aynısını yapıcaktım ama kulak ağrısımı bilemedim o yüzden tekrar danışmak istedim.cok teşekkür ederim hocam.

-------------

Mesaj Tarihi: 08 Eki 2014 Saat 21:34
hocan birde az önce eski mailleri okurken sprey bir işe yarama iliadinin damlasını kullanın yazmışsınız bende sprey var :( 

-------------

Mesaj Tarihi: 08 Eki 2014 Saat 22:59
Yok, damlasini alin... Sadece burun acmak icin kullanacaksaniz, sprey kullanin... Kulak icin, illede "damla"

Mesaj Tarihi: 08 Eki 2014 Saat 23:50
tmm hocam hemen yarın alacam bu gecelik spreyle idare edecez artık dolven verdim suan uyuyor ateşi var ama ölçmedim hiç dediğiniz gibi ateşle cok ugraşıp onu kafama takmıyorum şuan sadece oğlumun canının acıdıgını bilmek üzüyor beni sayenizde geçecek inş.
peki hocam merak ettiğim şey 2 yaşına kadar sizin yardımınızla ne ant.ne başka bir ilaç (bu gibi drumlarda kullandıgım dolven hariç) hiç kullanmadık bunun meyvesini nasıl alıcak cok merak ediyorum ant.vb ilaçları kullanmamak bize nasıl bir artı getirecek zamanla artık her girip sonunda kulagı arımayacakmı mesela?

-------------

Mesaj Tarihi: 09 Eki 2014 Saat 20:09
Okul/yuva basladiginda, diger cocuklardan daha az hastalanacak. Keske bir imkaniniz olsa da benim buyuttugum hastalar ile bir konusabilseniz...

Mesaj Tarihi: 09 Eki 2014 Saat 22:55
keşke hocam konuşmak ve hatta benim çocugumuda sizin büyütmenizi cok isterdim,olsun yinede şanslı hissediyorum kendimi burdanda iletişim kurabiliyoruz allah razı olsun sizden,ve eminimki sizin hastalarınız cok şanslılar.sevgiler.

-------------

Mesaj Tarihi: 12 Eki 2014 Saat 04:32
merhaba hocam ben iliadin damlayı aldım fakat 1 gün anca kullanabildim çünkü arısının oldugu gecenin sabahında oğlumun kulagı akmış ve birdaha ağrı olmadı bende damlayı kullanmadım 2 gün geçti ve suan iyi durumda ağrı falan yok ateşte yok akması iyimi oldu acaba yoksa yine tekrarlarmı ?

-------------

Mesaj Tarihi: 12 Eki 2014 Saat 07:03
Bir defa basladinizmi, agri kesilse bile 3 gun kullanmaniz iyi olurdu... Bence kaldiginiz yerden baslayin, eger 1 gun ara oldu ise, 3 gun damlatin. Sonrasinda da; Serum fiz, gunde 4-5 sefer; 10'ar damla damlatin. 3 gun.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat