Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

acaba (ishal)

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İshal & Kabızlık & Kusma
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=45622
Tarih: 24 Kas 2025 Saat 02:06

Konu: acaba (ishal)
Mesajı Yazan: durucan
Konu: acaba (ishal)
Mesaj Tarihi: 08 Eki 2014 Saat 22:00
dr bey iyi gunner
forumda okurken kafam takildi. benim 2.5 yasinda oglum var 1 yasinda haftalarca suren ishali lactozsuz mamayla kesilince laktoz intoleransi teshisiyle rapor cikarttim mamayla ishali kesildi simdi normal sut urunleri tuketiyor ama cogu zaman kakasi normal hatta bu aralar bayagi kati ama gunde 2 yada 3 kez katida olsa kakasini mutlaka yapiyor.  2 kez kesin yapiyor.
d vitamini eksik diyd ilk olcturdugumde 13 idi sizin tavsiyenizle 3 ampul d vit verdik. gogus kafesi ve x bacak yuzunden.
kumral beyaz tenli bir cocuk 3060 gr dogdu su anda 91 cm 12480 gr yani zayif bir cocuk. 
bugune kadar 4 kez falan bronsiolit olmustur. grip nezle haric 2. cocugum abladan cok kapiyor.
cok abarti terlemez ama birisine kistik fibroisten bahsetmissiniz acaba bizim oyle bir durumumuz olabilir mi.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 08 Eki 2014 Saat 23:13
2.5 yasinda "Laktoz entoleransi" OLMAZ. Hangi aptal o teshisi koydu ise, gitsinde bir kitap okusun... O ishalin kesilecegi vardi, kesildi..

Boyu; 2cm fazla.. Uymuyor.
Ayricada, geleisme geriligi yaninda, sik sik Solunum yolu enfeksiyonlari olmasida gerekir.
2.5 senede 4 defa "Bronsiolit" olunmaz. Ya teshisler yanlis yada her Grip oldugunda; Aferin, Peditus, Asist ve Sudafed gibi ilaclardan kullandiniz...

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat