grip aşısı
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Aşılar
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=45664
Tarih: 05 Eki 2025 Saat 22:35
Konu: grip aşısı
Mesajı Yazan: nazlıgüneş
Konu: grip aşısı
Mesaj Tarihi: 11 Eki 2014 Saat 17:12
Hocam merhaba bugün kızım a grip aşısı yaptırdık yarım doz vaxıgrip yalnız bacağa yaptı bir sorun olurmu ben sordum 2 yaşından küçüklere bacaktan yapıyoruz dedi prospektüsüne baktım 6 aylıktan itibaren yapılabiliyor bunu yinede sordum doktora bana hepsi yapılır dedi bizde bunlara güvenip canımızı emanet ediyoruz
|
Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 11 Eki 2014 Saat 17:17
kızım 13.5 aylık hocam birde kızımı inek sütüne yeni alıştırdım yalnız içine 2 adet cici bebe koyuyorum 100 cc süte kabız oldu armut yedirdim bisküviden olabilir mi yeni alışmışken ara vermekte istemşyorum
|
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 11 Eki 2014 Saat 18:53
1- Asi dogru, sadece kalcadan igne yapmasini bilmeyenler, bacaktan yaparlar. Tek farki, bacak daha hassastir, cocugun cani yanar.
2- Bebe biskuvileri kabiz yapmaz. Acik sut veriyorsaniz, o sutun kaymaginida yedirmeniz gerekir, yoksa kabizlik yapar.
|
Mesaj Tarihi: 11 Eki 2014 Saat 18:57
uht süt veriyorum yoğurdunu pastörize sütten yapıyorum bu 2. kabız oluşu 2-3 hafta öncede olmuştu yine bisküviden diye düşündüm armut yedirdikten sonra düzelmişti süt ürünleri dışında birşey vermiyorum ama hocam neden kaynaklanıyor kabızlık anlamadım.
|
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 11 Eki 2014 Saat 23:29
Pirinc, Patates, Muz ve Elma vermeyin. Armut, kayisi/incir Kurusu iyi gelir.
|
|