Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Ateş- aşi - alerji

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Ateş
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=45749
Tarih: 25 Eki 2025 Saat 23:30

Konu: Ateş- aşi - alerji
Mesajı Yazan: ascicocuk
Konu: Ateş- aşi - alerji
Mesaj Tarihi: 16 Eki 2014 Saat 15:08
Iyi günler hocam oğlum bugün 39 derece atesle uyandi. (3  yas 3 ay)Yuvaya yeni başladı büyük ihtimalle ordan kapti ve grip.
Şimdi çocuk felci aşı varmış 2. Doz yapilacakmis cuma günü son diyorlar. Kendi doktoruna sordum ateşi yüksek düşmeden yapılmaz dedi. Sizin eski mailleride okudum yapilmasada olur demişsiniz. Sormak istedigim 1.dozla 2.dozun farki nedir. Birinciyi olan ikinciyide olmak zorundami? Yaptirmasak olurmu?
Bi sorumda bacaklari aşırı kaşınıyor. Hatta kanatabiliyor bile. Biseye alerjisi var ama bulamadim son 1 aydir bole. Ne yapmam lazim gereksiz tahlillerle canı yanmasını istemiyorum teşekkürler..

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 16 Eki 2014 Saat 19:41
O Cocuk felci asisinin sizin cocugunuza 3 kurusluk faydasi YOK... Ne 1. dozun, nede 2. dozun bir faydasi olmadi ve olamayacak.BOSVERIN, UGRASMAYIN.
Ayricada, her turlu asi, ATES varken yapilabilir, o doktora soyleyin asilarla ilgili bir kitap okusun, bir halttan anlamiyor.
Bacaktaki kasintilar icin; giydigi pantolon yikandiktan sonra iyi durulanmadi ise, sabun/deterjan kasinti yapiyor olabilir. iyi durulayin, ayricada sicak utu yapin.

Mesajı Yazan: ascicocuk
Mesaj Tarihi: 16 Eki 2014 Saat 19:52
Cok tesekkurler dediklerinizi yapacağım

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat