Makatta yara
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İdrar & Kaka Sorunları ve Tuvalet Eğitimi
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=45813
Tarih: 28 Oca 2026 Saat 01:37
Konu: Makatta yara
Mesajı Yazan: FRK
Konu: Makatta yara
Mesaj Tarihi: 20 Eki 2014 Saat 23:13
|
Mrb hocam. Kizim 5,5 yasinda. Bir kac hafta once kabiz olmustu, zor yapti. Tuvalet sonrasi silme islemini yaparken pecetenin kan oldugunu gordum. Bunda sonra ne zaman buyuk tuvetini yapsa, hep kan goruyorum. Bazende poposunu yikarken acidigini soyluyor. Birkac haftadir kendi haline biraktim ama gecmedi. Onereceginiz bir krem var mi tesekkurler.
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Kzy12
Mesaj Tarihi: 20 Eki 2014 Saat 23:22
|
hocam arkadaştan özür dileyerek yeni konu açmamak adına konuya dahil oldum. bizdede benzer bi şikayet var oğlum 25 aylık bikaç gün önce top top kaka yaptı.kakanın üzerinde kan gördüm bugünde aynı şekilde hem kakada hemde peçetede kan gördüm ama bizimkinde makatta yara filan yok hocam götürmelimiyim doktora sizce yada hangi durumda acil götürülmeli çok teşekkürler
|
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 21 Eki 2014 Saat 08:21
|
Her aksam, duzelene kadar 1 olcek (5ml) Sokol likid icirin. Bu arada, diyetinde: Muz, elma, pirinc ve patates OLMASIN... Armut, Murdum erigi ve Kayisi Kurusu, incir Kurusu yedirin... Yag ve seker oranlarini arttirin.
|
Mesajı Yazan: FRK
Mesaj Tarihi: 21 Eki 2014 Saat 10:15
|
HOCAM BENİM SORUM ÜSTTE KALDI. BİZİM SORUNUMUZDA KABIZLIK YOK.YALNIZ BÜYÜK TUVALETİNİ YAPTIĞINDA PEÇETEDE KAN GÖRÜYORUM.SANIRIM İLK KABIZ OLUP,ZORLANDIĞINDA ORASI YARA- TAHRİŞ GİBİ BİŞEY OLDU. BAZEN YIKARKEN ORASI ACIYO DİYO. TAVSİYE EDEBİLECEĞİNİZ BİR KREM VAR MI ?
|
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 21 Eki 2014 Saat 19:59
|
Sizin icinde gecerli... Bu ilac ile kaka kaygan hale gelsinki, oradaki yara kapanabilsin. Sokol'u kullanin ve kabiz kalmamasi icin gayret gosterin.
|
|