gelisim ve bezeler
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Gelişim & Davranış Değişiklikleri
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=45840
Tarih: 14 Eki 2025 Saat 04:20
Konu: gelisim ve bezeler
Mesajı Yazan: umut2006
Konu: gelisim ve bezeler
Mesaj Tarihi: 22 Eki 2014 Saat 00:44
Hocam iyi günler. Oğlum tam 7.5 aylik 74cm boy ve 10 kilo..alttan iki dişi çıktı .üstten de bir dis çıkarmaya çalışıyor..acd isimli vitamin 10 damla kullaniyoruz..sizce gelişimi nasıl?. Hocam bir de 3 hafta suren nezle oldu..coldmix ve otribebe ile nefes almasını rahatlattim .simdi biraz daha iyi..Yalnız boynunun iki tarafinda da minik minik kaygan bezeler var..bunlar bu griple mi alakalıdır hocam..verem asisi olduğu yerden 1 ay iltihap akmisti..onunla da alakalı olabilir mi?Tesekkurler
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 22 Eki 2014 Saat 01:38
6cm boy, 1.7kg agirlik fazlasi var... Dislerin bir onemi yok, her cocukta farkli zaman ve sirada cikabilirler...
Evet, Grip gecirdi, ilac kullanmadiginiz icin rahat ve kisa surecek... Bezeler Griple ilgili, ugrasmayin.
Verem asisi bazi cocuklarda, boyle tutar, kolonyali pamuk ile temizlik yapin yeterlidir. Verem asisinin diger hususlarla hicbir ilgisi yoktur.
|
Mesajı Yazan: umut2006
Mesaj Tarihi: 22 Eki 2014 Saat 19:07
Teşekkürler hocam..bir sorum daha olacak. Bu bezelerin büyüyüp buyumedigini ne sıklıkla kontrol etmek gerekir?çok ellemek bu bezeleri büyütür mü
|
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 22 Eki 2014 Saat 22:29
Kurcalamayin.. Aniden buyuyenlerde, gormeseniz bile agri olur, boyun hareketleri kisitlanir.
|
|