|
merhabalar. oğlum henüz 4 aylıkken doktorumuz tarafından bronşit teşhisi koyularak 6 antibiyotik iğne, ventonin, pulmocort vs gibi ilaçlar ile evimize gönderildik...sonrasında kaç defa bronşit oldu ve son olarak alerjik bronşit denildi...ve en son bir ay önce yıne aynı şekılde bronşit belirtileri veriyordu bebeğim hırıltısı burun akıntısı öksürüğü ve kusması vardı...ama ben inat ettim ve götürmedim doktora..sadece petitus şurup verdim nane limon kaynattım ve ucuncu gunde kendılığınden gectı...tabı bu duruma çok şaşırdım..iğne yok antibiyotik yok!! sonrasında sızın sıtenıze rastladım gezırınırken ve aklım gerçekten basıma geldı..demek ki hepsi düzmece demek ki öyle bir zincir kurmuşlarki insanları anlamak zor.bir daha da kesınlıkle aynı doktora götürmeyeceğim.hatta gerçekten mecbur kalmadıkça doktora götürmeyeceğim!! sımdı de bebeğimın göbek kısmında başlayan küçük kızarıklıklar yuksek ates ıle tum vucuduna yayıldı:( bugun asm ye götürdüm dr su cıceğii dedi.ve sadece losyon verdı.ve ates ıcın cok yukselırse pedıfen ve fıtıl vermemı söyledı.ama ates 37.5 38 arası gidip gelıyor fazlası yok. burnu cok tıkalı. ama baska bır dr götürmek ıstemıyorum kesınlıkle.anlamadığım bu kadar kucuk bebek nasıl su cıceği çıkarır hemde bırıncı karma asısını olmusken:(
|