Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

ayak tabanında kızarıklık

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Alerji & Cilt & Saç
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=45957
Tarih: 02 Ağu 2025 Saat 12:49

Konu: ayak tabanında kızarıklık
Mesajı Yazan: oguzhan
Konu: ayak tabanında kızarıklık
Mesaj Tarihi: 29 Eki 2014 Saat 21:47
Hocam merhaba 
Oglum iki yaşında bugun sabah sadece ayaklarının tabaninda biraz yanlara da taşıyor kızarıklık olustu.dokuntu su toplama yok. Sekilsiz ara ara beyazliklarda var.bazen siliklesiyor ama genelde var.genel durumu gayet iyi kasintida yok gibi.el ve agizda da yok bişey.
Son zamanlarda tek tuk öksürük var birde bugun kizariklikla ilgilimi bilmiyorum ama kusmadi midesi kalkti gibi oldu 2 -3 kez.hic ates falan da yok.
Bugun sicak ortamda 2 saat panduf giymisti ondan olabilirmi.yada baska biseyden olabilirmi

Hocam birdw boynunda 4-5 beze var 4 aydir en büyüğü nohut kadar doktor antibiyotik verdi geçmedi ama gecmis sayiyoruz boyutu küçük dedi.ama kan testi falan yapılmadı. Bi kan testi yaptirayimmi rahatlamak icin ne dersiniz
Simdiden teşekkür ler sabriniz için

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 29 Eki 2014 Saat 22:41
1- O kizariklik, onemli bir sey degil, kendiliginden gecer.
2- Bu yastaki cocuklarin hepsinde, eskiden GECIRLIMIS enfeksiyonlara bagli lenf bezlerinde buyumeler olabilir... Bunlarin Antibiyotiklerle kucultulmesi diye bir konu yoktur... Bunlarin bir onemleride yoktur.
Antibiyotik verilenler: Bir gecede, yumurta veya ceviz kadar buyuyenler, uzerleri kizaranlar icindir...
Sizin tariff ettiginiz, tipteki bezeler bu yaslarda her cocukta, her zaman olur..
Boyle aptal doktorlari da nereden buluyorsunuz... Test-mest gerekmez.

Mesajı Yazan: oguzhan
Mesaj Tarihi: 29 Eki 2014 Saat 23:43
Hocam her zaman içimi ferahlatiyosunuz Allah razı olsun
O tip doktorlari bulmaya gerek yok her hastanede karsimizdalar
Sizin gibileri de mumla arıyoruz

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat