antibiyotik kullanırken ateş
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Ateş
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=45994
Tarih: 21 Eki 2025 Saat 09:59
Konu: antibiyotik kullanırken ateş
Mesajı Yazan: Linam
Konu: antibiyotik kullanırken ateş
Mesaj Tarihi: 31 Eki 2014 Saat 21:47
Doktor Bey, 6 yaşındaki kızım pazartesi günü ateşlendi, geniz akıntısı o kadar vahim duruma geldi ki çocuk konuşamıyordu, öksürük başladı falan, doktor antibiyotik verdi. Ateş düşürücü kullanmadım ama antibiyotiğe başladık. Salı gününden beri antibiyotik kullanıyoruz. Ateş ilacı kullanmaya başladığımızın ertesi günü bir daha olmadı. Bugün kızımda yine 38,5 ateş başladı. Antibiyotik kullanmamıza rağmen ateşinin olması normal gelmedi bana, bu yüzden size danışmak istedim. Augmentin 400 lük kullanıyoruz.
|
Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 31 Eki 2014 Saat 22:17
ateşi 39.5 oldu, hırlayarak uyuyor doktor bey, acile götürmelimiyim bilemedim..
|
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 31 Eki 2014 Saat 23:21
Antibiyotik verdiginiz halde Atesinin olmasi cok dogal. ZIRA TESHIS YANLIS... Griplerde, Antibiyotikler HICBIR ISE YARAMAZLAR... Bosuna veriyorsunuz.
Isterseniz hastaneye bir gidin.... Serum takmaya kalkacaklar, Antibiyotikleri IGNE olarak verecekler...
Kan sayimi yaptirin, WBC: 14.5'dan dusuk cikacak..Butun ilaclari kesin.
|
Mesaj Tarihi: 31 Eki 2014 Saat 23:29
doktorlar geniz akıntısını kesmezsek ve uzun sürerse kronikleşir diyorlar. benim kış boyunca geniz akıntım hiç kesilmez ve burnum sürekli tıkanır mesela, benimkine doktorlar alerjik rinit diyorlar ve kızım da benim gibi kışın hep geniz akıntısı oluyor, küçükken bu yüzden hep kusardı ama artık öksürük yapıyor. dedikleri gibi kronikleşirmi?
|
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 31 Eki 2014 Saat 23:32
Bos verin.. Onlarin hicbir dediklerine inanmayin. Esas onlar;verdikleri ilaclarla cocuklari mahvediyorlar..
Oksuruk;kroniklesmez... Hastalik kroniklesir.. Onuda, Kortizonlu spreyler yapar.
|
|