Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

diş

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Diş & Ağız
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=46049
Tarih: 27 Ağu 2025 Saat 19:56

Konu: diş
Mesajı Yazan: akınefe
Konu: diş
Mesaj Tarihi: 04 Kas 2014 Saat 18:03
hocam 22 aylık kızımın öndeki 4 dişinin üstündeki sert tabaka kırıldı ikisinin okadar kötü değil ama yanlardakilerde önden kırık 5 aydır flor kullanıyorum kullanmaya başladığımda vardı bu durum ama ben tartar diye düşünmüştüm bugün diş dr gittik dolgu olması gerek dedi tek diş biraz daha sorunlu gibi dedi nasıl olacak dedim anestezi olması gerek dedi baska drlar cesaret edemez bu kadar küçük çocuga aslında dedi ben yaptım birkaç kez dedi ilerlerse apse yapar dedi benim moralim bozuldu yiğenimi kaybettim ben bademcik ameliyatında uyanamadı daha istemiyorum anestezi dedim ne yapabiliriz flor sürelim 2 ay sonra gelin 2 yasına gelsin bir dedi o arada temizliğine dikkat edin diğer dişlere sıçramasın dedi azı dişlerine gelmemeli dedi ben zaten flor kullanıyorum çürüme olurmu artık en kötü ihtimal çekerizdedi ama 4 diş çekilirse ne olur konuşma problemi bir görüntü olarak 6 yasa kadar öylemi duracak geçiçi dişte takılamıyormuş 4 tane olursa siz fıcalamaya devam edin siyahlaşırsa yine iyi durum dedi ne önerirsiniz kadir bey şaşırdım kaldım anne sütünüde vermeyin artık gece ağzında çürük yapabilir dedi

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 04 Kas 2014 Saat 18:15
hocam ikinci bir yöntemden bahsetti siyah gri metalik rengi gibi bişey sürülüyormuş o açıklıklara ama simsiyah dişle gezecek dedi ben fissür yapılabilirmi diye sordum o arka dişler yapılıyor ama ben yapsamda yine uyutmadan olmaz dedi.çocugun dişine göre o sertlikte malzemede yok önemli olan buna neden olan durumu ortadan kaldırmamız gerek.kızım anne sütü dısında süt içmez agzına sürmüyor.çok üzüldüm başka bir dr gitsek mi bilmiyorum siz bu konuda ne düşünüyorsunuz

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 04 Kas 2014 Saat 19:49
Hangi sehirdesiniz?
Istanbulda iseniz, Goztepe'deki Marmara Universitesi Discilik bolumune gidin.

Mesaj Tarihi: 04 Kas 2014 Saat 20:06
yok hocam ankaradayız hacetepeyemi gidelim arada dişini tutuyor ağrıyor olabilir

Mesaj Tarihi: 04 Kas 2014 Saat 21:02
Hacettepe'ye gidin.

Mesaj Tarihi: 04 Kas 2014 Saat 22:12
Hocam eğer uyutalim derlerse bilinçli sedasyon mu genel anestezi mine yapalım.sonucta bu dişler tedavi edilecek anladığım kadarıyla.anestezi den çok korkuyorum.

Mesaj Tarihi: 05 Kas 2014 Saat 06:57
Bilemem, ellerinde hangi imkan varsa, onunla yapilirda, esas benim merak ettigim husus, uyutulmadan yapilamazmi??

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat