Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

antibiyotik

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İlaçlar
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=46067
Tarih: 26 Ara 2025 Saat 00:55

Konu: antibiyotik
Mesajı Yazan: Hilallll
Konu: antibiyotik
Mesaj Tarihi: 05 Kas 2014 Saat 18:37
Merhabalar
Sizin söylediklerinizi harfien uyguluyor dışına çıkmıyorum 5 yaşındaki oğlum doğduğundan beri hep yanımızdasınız ancak merak ettiğim şu;diyelim ki hastalığımız antibiyotik gerektiren bir durum ama biz fark edemedik hastalık geçti kendiliğinden o zaman ne olur?

-------------
........

Cevaplar:
Mesajı Yazan: spancm
Mesaj Tarihi: 05 Kas 2014 Saat 21:49
Ayni soruyu ben de soracaktim...streptekok disinda bir bakteri ise zarari olur mu hocam.

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 06 Kas 2014 Saat 16:48
Hayir, OLMAZ.. Hatta kasten tedavi etmeyinki, vucut o bakteriyi ogrensin, bagisiklik gelissin, hayat boyu bir daha o bakteri ile hastalanmasin..
Turk doktorlari her ateslenen COCUGA Antibiyotik verirler, ondan sonra da, "Bagisikligi gelismemis" diye, yok "ari sutu" yok,"ekinezya" yok, "Esperitox" gibi SARLATAN ilaclari ile ikinci bir defa halki soyar ve zarar verirler... Ne olur, biraz okuyun, akillanin...
Her atesli hastalikta, Antibiyotik vermeyin... Durumunu supheli gorurseniz ve bakteri-Virus ayirimini yapamiyorsaniz, bir "Kan Sayimi" yaptirin, WBC degerine bakin...
Tabii burada da sahtekarlarin tuzaklarina dikkat edin, "Eriskin referans" degerlerini cocuklarda kullanip, sizi aldatmasinlar...
Emin olun etrafinizda, korkunc bir SAHTEKARLIK halkasi var... Cok dikkatli ve bilgili olmaniz SART. Bilhassa Ozel Hastanelerde COK DIKKATLI OLUN...

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat