Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

kilo alımı yavaş

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Gelişim & Davranış Değişiklikleri
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=46077
Tarih: 23 Ağu 2025 Saat 14:47

Konu: kilo alımı yavaş
Mesajı Yazan: zeynepduru
Konu: kilo alımı yavaş
Mesaj Tarihi: 06 Kas 2014 Saat 13:17
hocam 15 aylık kızım var herşeyi yedirmeme rağmen günlük dengeli besliyorum meyvesini sebzesini etini muhakkak veriyorum yoğurdunu sütünü eksik etmiyorum ama kilo alımı çok yavaş bunun için vitamin yada önerebileceğiniz bir ilaç var mı

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 06 Kas 2014 Saat 20:11
Niye kilosunu yazmaya korktunuz??? 9.7kg ustunde ise, zaten normal demektir..

Mesaj Tarihi: 06 Kas 2014 Saat 23:25
hocam 9 kilo 200 gr boyu 79 cm yemesine göre çok az kilo alıyor kilo alımını hızlandırmak için önerebileceğiniz vitamin veya ilaç var mı 

Mesaj Tarihi: 07 Kas 2014 Saat 05:32
3cm boy fazlasi var. Demekki, asiri hareketli bir cocuk, bunlar kattiyen iflah olmazlar, bosuna ugrasmayin. Siz 1 dilim fazladan yedirin, o da bir tur fazladan kosar ve yakar. Hic uzulmeyin, ilerde de SADECE, bu tiplerden "manken gibi" kizlar cikiyor..

Mesajı Yazan: elif2
Mesaj Tarihi: 07 Kas 2014 Saat 06:10
Tamda ben soracaktım Kadir Bey,cevabımı aldım.Benim kızımda çok yavaş kilo alıyor,çok dikkat ederim beslenmesine.Makarna,pilavda eksik olmaz,1 lt ye yakın sütümüz var günde.Sizinle büyüttüm.Zaten hareketli,karnını doyurduktan sonra tut tutabilirsen.Benimki gerçi 8,5 yaş 131 cm,23 kg.Bu yaş içinde geçerli sanırım.

Sevgiler Hocam.

Mesaj Tarihi: 07 Kas 2014 Saat 17:25
elif2: 6cm boy fazlasi olmasina ragmen, 2.6kg eksigi var.. Hayatta kilo almaz... Ilerde, menopozdan sonra belki!
Bazi cocuklar, bu sekilde buyuyorlar..
Her zaman soyledigim gibi; bunlar Ford Otomobil fabrikasinin montaj hattindan cikmiyorlar, HEPSI FARKLI ...

Mesaj Tarihi: 13 Kas 2014 Saat 15:45
hocam kilo alamama  problemi için festal önermişsiniz biz de de enzim problemi var mıdır kullansak nasıl olur

Mesaj Tarihi: 14 Kas 2014 Saat 02:45
Deneyin, gereksiz yere vermis olsaniz bile, kaybiniz sadece 1 ilac parasidir. Netice alirsaniz, "Enzim eksikligi" varmis deriz.

Mesaj Tarihi: 14 Kas 2014 Saat 18:37
hocam verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim bir sorum daha var kızıma her öğünden hemen sonra 30-40 ml kadar su veriyorum kafama takıldı acaba suyu hemen vermem kilo alımını azaltıyor olabilir  mi

Mesaj Tarihi: 14 Kas 2014 Saat 22:53
Suyun, kilo alimi ile;HICBIR ILGISI YOKTUR... Ister verin, ister vermeyin, ister yarim saat sonra verin, hicbir sey farketmez...

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat