Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

kirmizi noktalar

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Alerji & Cilt & Saç
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=46097
Tarih: 28 Tem 2025 Saat 23:41

Konu: kirmizi noktalar
Mesajı Yazan: inciboncukus
Konu: kirmizi noktalar
Mesaj Tarihi: 07 Kas 2014 Saat 12:16

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 07 Kas 2014 Saat 12:23
Sayin hocam 9 aylik o glumun  kol ve bacaklarinda bu noktalardan cikti. Daha once yemedigi bisey vermedim. Sabah yumurta sarisi ve labne peynirli omlet yedi sadece gun icinde annesutu aldi aksam yikarken farkettim. Kolundaki resimde gorulen buyuk kirmizi tek, digerleri kucuk kucuk kol el bacak ve ayakta var govdede yok ayrica goz kapaginda da var. Degerlendirebilirseniz cok memnun olurum. Cok tesekkurler sayenizde artik kafamdaki bicok soru isaretini giderdim.
Bu arada bir haftadir grip geciriyor ates yok burun akintisi oksuruk ama sonuna geldik iyice azaldi herhangi bir ilac kullanmadik

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 07 Kas 2014 Saat 18:45
Allerjik dokuntuler: DAIMA, "ALAN" SEKLINDE olur...Bu sekilde, nokta tarzinda ASLA OLMAZLAR... Bunlar; Sinek isirikleri. Bazilari kasima ile rezil edilmis. Fenistil jel surun... Bu dokuntuler; 2-3 haftada kaybolur..

Mesaj Tarihi: 07 Kas 2014 Saat 18:52
Tesekkur ederim hocam ama hic kaşımıyor. ???

Mesaj Tarihi: 07 Kas 2014 Saat 19:09
Kasimasini; HENUZ bilmiyorda ondan...

Mesaj Tarihi: 07 Kas 2014 Saat 20:30
Hocam oğlumun noktaları tüm vücuduna yayıldı. Minik minik noktalar halinde, yer yer daha büyük poposunun arası, testisinde bile var. Viral birşey olabilir mi acaba? Doktora götürmeli miyim? Herhangi bir test yaptırmalı mıyım? Vaktinizi aldım. Çok teşekkür ederim hocam .

Mesaj Tarihi: 07 Kas 2014 Saat 21:20
Gormeden bir sey soylemek biraz zor. Sucicegi olsa, en fazla dokuntu merkezde, karinda ve sirtta olur, kol ve bacaklarda en az sayida olur... Eger govdede, kol ve bacaklardan DAHA FAZLA dokuntu varsa, Sucicegi olabilir. YOk, govdede hic dokuntu yoksa, ASLA Sucicegi olamaz...
Daha olmazsa, bir gosterin ama banada yazin.

Mesaj Tarihi: 07 Kas 2014 Saat 21:34
Su cicegini 2,5 aylikken abisiyle birlikte toplam 5 dokuntuyle gecirdi hocam. Bu dokuntulerin ozelligi tek degil yani govdesi deri alti seklinde nokta nokta kirmizi, kol ve bacaklar biraz daha buyuk, belli ki kucuk baslayip buyuyor. Bi kac tanesi de sanki ucu kopmus yara olmus gibi patlamis sivilcd gibi . sekil degistiriyor ayni su cicegi gibi kizamik kizil fln degildir degil mi hocam? En iyisi yarin doktora gotureyim sonucu da size yazayim. Coook yasayin hocam.

Mesaj Tarihi: 08 Kas 2014 Saat 22:10
Hocam oglum bugun tum gun atesliydi. Atesi 38 ' i gecmedi keyfi de yerindeydi. Ben de goturmedim doktora .Dokuntuler artmadi ve sanki ates onlari kuruttu gibi geldi bana birkac tanesi kabarcik seklini aldi uclari nokta kadar kabuk bagladi. Aksam atesi dustu. 

Mesaj Tarihi: 09 Kas 2014 Saat 05:06
Takip edin, hicbir sey yapmayin.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat