Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Yüzdeki kırmızı lekeler

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Alerji & Cilt & Saç
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=46101
Tarih: 29 Eyl 2025 Saat 16:21

Konu: Yüzdeki kırmızı lekeler
Mesajı Yazan: buhurumeryem
Konu: Yüzdeki kırmızı lekeler
Mesaj Tarihi: 07 Kas 2014 Saat 18:07
Hocam merhaba. 24 günlük kızımın yüzünde bu lekelerden çıktı, ilk hafta sadece burnunun yanlarında vardı ama şimdi yanaklarında, alnında, dudaklarının etrafında da var. Banyosunu yapıyor, çok sıcak da tutmamaya çalışıyorum. Bunlar neden dolayı oluyor acaba? Herkes bişey söylüyor: isilik, alerji, egzama, süt alerjisi... Doktora gitmedik, gerek de var mı bilmiyorum. Bize ne önerirsiniz? 

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 07 Kas 2014 Saat 19:03
Resmen, "pisirmeye tesebbus" etmissiniz. Deri degistirene kadar aynen kalirlar. Sakin cok giydirmeyin, alni terlemiyecek kadar giydirin. Sakin, "Takke veya Baslik" hicbir sey kafasina koymayin.

Mesaj Tarihi: 07 Kas 2014 Saat 19:08
Kafasını hep kontrol ediyorum, hiç terlemedi. Üzerinde de sadece bir atlet bir de uzun kollu kıyafeti var. Ama şapka genellikle kullanıyorum, ondan vazgeçeyim bu durumda. :) 

Bide başka bi mailde okudum, emzirirken serin bir yeri tercih edin demişsiniz bu durumda olan birine, ben de şunu fark ettim ki emzirirken çok zorlanmaktan dolayı yüzü daha da kızarıyor. Sadece o sırada bile böyle olması mümkün mü acaba?

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 07 Kas 2014 Saat 21:05
2 dakikada bile yuzu bu hale gelebilir... Emzireceginiz zaman ustundekileri azaltin. SAKIN, yaslilari dinlemeyin. Onlar tam tersini soyleyeceklerdir.

Mesaj Tarihi: 07 Kas 2014 Saat 21:13
Anladım hocam;) Pekala. Çok teşekkür ederim vakit ayırdığınız için.
iyi çalışmalar...

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat