Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

kusma

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İshal & Kabızlık & Kusma
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=46150
Tarih: 12 Eki 2025 Saat 12:33

Konu: kusma
Mesajı Yazan: zehracan
Konu: kusma
Mesaj Tarihi: 10 Kas 2014 Saat 16:28
hocam öncelikle bizden o değerli deneyimlerinizi, bilgi birikiminizi ve de zamanınızı esirgemediğiniz için çok teşekkür ederim. bizim için anlamınız öyle büyük ki. 
kızım  25  aylık, cuma günü akşamdan gece yarısına kadar 4 kez kustu. cumartesi ve pazar günü de çok fazla birşey yemek istemedi. keyfi yok, hareketli olan çocuk durgunlaştı. bugün öğlen de yine kustu sonrasında birşeyler yemek istedi kahvaltılık olarak. şimdi ise büyük uğraşlarla  uyuttuğumuz çocuk kendiliğinden uyuyor. açıkçası belki kızacaksınız ama doktora götürmeyi de çok istemedim, kendiliğinden geçer diye. gerekli gereksiz işlemler ya da ilaç kullanımı açısından. ancak  3 . günde tekrar kusması ve durgunlaşması beni endişelendiriyor. ne yapmamızı salık verirsiniz? bugünlere sizin yardımlarınızla çok şükür geldik. acaba sebep nedir? aydınlatırsanız çok memnun olurum. saygılar, selamlar ...

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 10 Kas 2014 Saat 19:40
Arkadan ishal gelecek, SAKIN hicbir tur ilaci kullanmayin... Sadece bol su verin ve bu konu ile ilgili yazilarimi okuyun....Gitmediginiz daha iyi olmus...

Mesajı Yazan: zehracan
Mesaj Tarihi: 10 Kas 2014 Saat 19:46
Allah sizden razi olsun hocam. Hakkiniz  ödenmez. iyiki varsiniz...

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat