Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

normal mi

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Gelişim & Davranış Değişiklikleri
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=46243
Tarih: 15 Kas 2025 Saat 13:35

Konu: normal mi
Mesajı Yazan: zbalyen
Konu: normal mi
Mesaj Tarihi: 15 Kas 2014 Saat 17:50
hocam 4 aylik oglum özellikle son iki gündur ac olmadigi halde cok araniyor. Herseyi agzina götürmek istiyor. Agzi hep acik diyebilirim niye acaba normal mi. Bu aranma refleksi 4. Ayda kayboluyor diyorlar.
bir diger sorum bazen iki bacagini bazen de hep sag ayagini hareket ettiriyor. Kaldirip yere vuruyor. Nörolojik gelisimle ilgili bir yazida kol ve bacak hareketlerinin simetrik olnasi gerektigi yaziyor acaba bizde sıkıntı var mı

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 15 Kas 2014 Saat 19:12
1- Emzik verin...Arama refleksi baska, emzik istemesi baska...
2- Solak degil, o belli......Sol bacagini; HIC HAREKET ETTIREMEZSE, o zaman bakilir...

Internette her okudugunuza, kanmayin.. Cogu, sirf; hasta gelsin diye isi abartiyor...

Mesajı Yazan: zbalyen
Mesaj Tarihi: 16 Kas 2014 Saat 14:58
Hocam dis icin yazdiklarinizi okudum. Ama oglum emzigi biraz emip atiyor, tok ise meme de emmiyor ama onun disinda elini battaniyesini vb. Ne bulursa agzina götürüyor. Parmagimi bukup agzina koydugumda isiriyor hocam isirip isirip sonra kiziyor kivraniyor. Kucagimdayken yüzüme bogazima saldiriyor. Sallanirken biraz sakinlesiyor. Uykusu da cok kalitesiz 2 dk daliyor sonra uyaniyor, yine daliyor. Uykusunda söyleniyor aglamasi da zaten söylenir gibi.

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 16 Kas 2014 Saat 18:50
Normal, bazi cocuklar bu sekilde davranir...

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat