burundan gelen ses
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=46277
Tarih: 26 Ağu 2025 Saat 02:52
Konu: burundan gelen ses
Mesajı Yazan: mrvsmt
Konu: burundan gelen ses
Mesaj Tarihi: 17 Kas 2014 Saat 14:25
hocam merhaba...yazılarınızı takip ediyordum ama daha önce hiç soru sormamıstım...6 aylık bir kızım var..yaklaşık 2 aydır falan uyurken burnundan sanki sümük varmış da nefes alırken acılıp kapanıyormus gibi tabiri caizse (fık fık) die ses geliyor..günde iki defa serum fizyolojik sıkıp nazal aspiratörle temizliyorum ama bu sesten bi türlü kurtulamadık.görünürde hiç bişey yok nedenini anlayamıyorum hocam. doktorumuza sorduk olabilir, tıkanıklık falan vardır dedi ama benim kızımın burnu hiç tıkanmıyor gayet güzel nefes alıyor ...herhangi bi gribal enfeksiyonuda yok ..bana ne önerirsiniz hocam bu ses neyden kaynaklanıyor olabilir? şimdiden çoook tesekkür ederim
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 17 Kas 2014 Saat 19:58
Hafif bir Grip geciriyor, uyanikken; 4 saatte bir 10'ar damla Serum fzi damlatin, yakasina ve yatarken basucuna; 2 damla ColdMix damlatin.
|
Mesaj Tarihi: 17 Kas 2014 Saat 21:52
Çok tesekkür ederim hocam..doktorumuz peditus kullan demisti 5 gün kullandım hala burundaki sesimiz geçmemişti....serum fizyolojik olarak tonimer kullanıyorum ama ondan günde 4 defa 1 kere fıslatsam yeter mi? Coldmix i de hemen temin ediyorum hocam..tekrar tesekkür ederim...
|
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 17 Kas 2014 Saat 23:37
SAKIN; Peditus'u kullanmayin... Grip hemen gogusune iner...
Bu; SARLATANLIGIN:1,SAFHASI'dir...
Diger safhalari eski meillerden okuyun..
Serum fiz damla olanlari tercih edin... Isterseniz evde kendinizde yapabilirsiniz..
200ml temiz suya, 1cay kasiginin yarisi kadar tuz koyup eritin, onu damlatin.
|
Mesaj Tarihi: 17 Kas 2014 Saat 23:43
Peki hocam...dediklerinizi harfiyen uygulucam..cok tesekkür ederim...iyi geceler.
|
|