Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

kkk asisi

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Aşılar
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=46365
Tarih: 19 Eyl 2025 Saat 10:16

Konu: kkk asisi
Mesajı Yazan: vinil
Konu: kkk asisi
Mesaj Tarihi: 21 Kas 2014 Saat 16:08
Dr bey kizim 2008 subat dogumlu 2013yilinda anasinifinda kkk asisi yapildi
Simdi 1. Sinifa gidiyor okuldan kagit geldi kkk asisi ve 4 lu difteri tetsnoz
Asilarindan yapilacak. Kkk asisini once vuruldu yine vurulmasi gerekli mi ki?

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 21 Kas 2014 Saat 22:00
Hayir, 2 defa yapilmis olmasi yeterlidir...
Ama bizim Allahlik Saglik bakanligi yaptigi asilarin HICBIR KAYDINI tutmadigi icin, boyle abuk-sabuk uygulamalarla karsilasabilirsiniz... Okuldaki ahmaklarla da hic tartismaya girmeyin, onlar zaten HICBIR SEY BILMEYEN, zavallilar, sikistiklarinda, ancak; "-Bize Bakanliktan boyle emir geldi" demesini bilirler...Cok israr ederlerse, cocugunuzu alin evinize gidin.

Siz sitenin ilk sayfasindaki "Asi Takvimini" inceleyin, ona gore asi yaptirin... SAKIN Saglik bakanligina guvenmeyin.

Mesajı Yazan: FRK
Mesaj Tarihi: 24 Kas 2014 Saat 13:43
2009 doğumlu kızım 1 yaşından sonra kkk aşısı oldu. ana sınıfında kkk aşısı yapılacakmış. diğer uyeler  bu konuyu sormuş gerek yok demişstiniz.  bu uyeye de 2 defa yeterli demişsisiniz. 
aşı takviminde de sadece 1 yaşından sonra yazıyor. hocam çok özür dileyerek soruyorum,lütfen kızmayın ama tam emin olmak istiyorum. kkk aşısı tek doz mudur? rapel 2. dozu var mıdır?

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 24 Kas 2014 Saat 17:53
Asi takvimi yazisi, yazilali 6 sene oldu..
Ben ilave veya degisiklik yapamiyorum. Moderator arkadaslar yapabilirlerse, karisikliklarda onlenir:

1- KKK asisi, 1 yasindan sonra ve 5 sene sonra, ikinci doz yapilir...(ikinci doz daha erken veya gec yapilabilir, bir sakincasi yoktur)
2- Sucicegi asisi; 1 yasindan sonra; 12-15 aylar arasinda yapilir... Simdilik ikinci doza gerek yoktur.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat