Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

dudağında çıkan şey

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Diş & Ağız
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=46402
Tarih: 13 Eyl 2025 Saat 17:38

Konu: dudağında çıkan şey
Mesajı Yazan: nilcey
Konu: dudağında çıkan şey
Mesaj Tarihi: 23 Kas 2014 Saat 15:06
http://hizliresim.com/66o8A7">

hocam bu ne olabilir. yaklaşık 1 haftadır var dudağında. hiç bir sıkıntı yaratmıyor. uçuk olsa patlardı diye düşünüyorum. kaşınırdı. ama öyle bir şey yok. nedir sizce. 

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 23 Kas 2014 Saat 19:01
"Tukruk Kisti" hicbir sey yapmayin, kendiliginden kaybolacak...

Mesajı Yazan: ÇİTOS
Mesaj Tarihi: 24 Kas 2014 Saat 22:37
Degerli hocam.oglumun dudaginda cikan sey de ayni boyleydi.onu kanatmis oglum yalayip isirarak.ucukmu diye sordugum-sizinde pyralveks sol.ònerdìģiniz sorumm...kuruyan dudagi yalamaktanmìki bu tukruk kisti.ilk kez duydumda.bilgilendirirseniz sevinirim.saygiìlarimla

Mesaj Tarihi: 24 Kas 2014 Saat 23:05
Isirinca patlar, icindeki "tukruk" akar, ama agrili oldugundan ben size soylemedim. Bosverin, ugrasmayin...

Agiz icinde; sadece buyuk tukruk bezleri( Parotis ve Cene alti bezleri) yoktur.
Alt dudaginizi, eliniz ile cevirip, aynada bekleyip bakin, bir zaman sonra ufak "tukruk habbeciklerinin" ciktigini goreceksiniz. Bazen bu ufak bezlerden birinin ucu tikanabiliyor ve tukruk akamayip, oyle kabarciklar olusturuyor.

Mesaj Tarihi: 30 Oca 2015 Saat 18:46
hocam üstteki resim kızıma ait 4.5 yasında.dudağı halen aynı şekilde kasımdan beri.nedir hocam bu.internetten baktım çok kötü şeyler yazıyor.  hangi bölüm bakar bu dudağa hangi dr a  gidelim. çok korkuyorum. kan tahlili yeni yapıldı hemogram. kötü bir şey olsa çıkarmıydı. belli olurmuydu. hocam çok endişeliyim lütfen yardım.

Mesaj Tarihi: 30 Oca 2015 Saat 19:28
SAKIN; Internetteki tuzaklara dusmeyin.. Siz hic o yazilar icinde; 'onemsizdir' denilenini okudunuzmu? Hepsinde, sizi cagirirlar. Gidinki; bir guzel oysunlar sizi.
Oturun; oturdugunuz yerde.

Mesaj Tarihi: 30 Oca 2015 Saat 19:29
peki ne hocam bu tükrük kisti ağrı yaparmı. ağrısı yok.kötü bişey olsa kan tahlilinde hemogramda çıkarmıydı.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat