Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

gaitada amip?

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İdrar & Kaka Sorunları ve Tuvalet Eğitimi
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=46453
Tarih: 28 Eyl 2025 Saat 15:52

Konu: gaitada amip?
Mesajı Yazan: selcen
Konu: gaitada amip?
Mesaj Tarihi: 26 Kas 2014 Saat 00:13
Hocam kizim 4.5 aylik, anne sütü ve günde 1 defa mama veriyorum. Kakasi yeşil ve sulu. Gaita testi yaptirdm. Bol amip basili ve 2-3 eritrosit cikti. Dr flagyl surup (günde 2 kez 1.5 olcek) verdi. Bugun kullanmaya basladim. Yarin rotateq 2. Doz asimiz var. Aşı icin bekleyeyim mi, dr un tedavisi dogru mu size danismak istedim. 

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 26 Kas 2014 Saat 18:54
4.5 aylik bir bebekte, kaka: Yesil ve sulu ise, bu asiri beslendigini gosterir..
Bu aylarda, ASLA AMIP OLAMAZ... Resmen salliyor bu sahtekarlar.. SAKIN o geri zekalinin verdigi ilaclari vermeyin. Beslenme aralarini acin, kaka rengi duzelir.. Flagyl'i HEMEN KESIN...
RotaTeq asinizi olun.. Biliyorsunuz degilmi!!!, RotaTeq asilari 3 dozda yapiliyor.. 2 doz degil.

Mesajı Yazan: selcen
Mesaj Tarihi: 26 Kas 2014 Saat 19:00
Biliyorum hocam 3 doz. 

Gaitada çıkan sonuç laboratuvarı n bize oyunu mu hocam ? 

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 26 Kas 2014 Saat 23:11
Oyundan ziyade: Doktor-Laboratuvar isbirligi.... Bu sayede, hem doktora hem laboratuvara, iyilesti-iyilesmedi diye defalarca gidiyorsunuz... Yerseniz...
   Bu Laboratuvar, o kadar CAHIL ve APTAL ki; "Bol amip basili" diye bir laf etmis...Ne kadar APTAL VE CAHIL oldugu kendi lafindan belli..

-Amipli Dizanteri: Giardia amipleri
                    Entamoebe Histolytica amipleri ile olur.
                    Entamoeba Coli amipleri de vardir ama hastalik yapmazlar.
- BASILLI Dizanteri vardir: Shigelle bakterileri ile olur.

Bol amip basili diye bir sey yoktur... Allahaskina cidden bu laboratuvar bu lafi ettimi? Yoksa sizmi yanlis aktariyorsunuz???
Ne olur bunu gidip o laboratuvara bir soyleyin... Bakalim nasil kivirtacaklar.
Ayrica da; o keriz doktorada bir sorun bakalim, NE ANLAMIS bu laftan!!!

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat