kulak akintisi
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Kulak & Burun & Boğaz & Göz
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=46511
Tarih: 12 Kas 2025 Saat 23:51
Konu: kulak akintisi
Mesajı Yazan: kubraeruygun
Konu: kulak akintisi
Mesaj Tarihi: 29 Kas 2014 Saat 11:11
|
Merhabalar Doktor Bey oglumda yaklasik bir ay once hafif ates burun ve kulak akintisi vardi dr kulakta iltihap dedi ve antibiyotik verdi. Bir hafta sonraki kontrolde kulak iyi dedi yalnizca kir var dedi. Dort gundur ayni sikayetler yine basladi. Kulakta sari renkli akinti var arada cekistiriyor. Dunden beri iliadine basladim burun akintisi azaldi gibi ancak yatarken oksuruk basladi. Sabah da sari bir tabaka vardi kulaginda. Serum ve balli limon kullaniyorum. Antibiyotiklik bir durum soz konusu mudur?
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 29 Kas 2014 Saat 19:24
Zar delindiginde akan "sivi": "Su gibidir", Onunde kulak kiri varsa, onuda eriterek disari akitir... Sizdeki durum, daha ziyade kulak kirine benziyor.
Griplerde ve Kulak agrilarinda; ASLA Antibiyotik kullanmayin. Orta Kulak Iltihaplari; Iltihap degildir.
Biraz eski mailleri okuyun. 6 seneden beri nerede ise hergun bu mevzuyu anlatiyorum.
|
Mesajı Yazan: FRK
Mesaj Tarihi: 29 Kas 2014 Saat 21:41
|
Hocam arkadasimin 9 yasindaki cocugunun kulaginda sari sivi yastik carsafini dolduracak kadar cok fazla akiyormus. Dokktor onandron ve toresed damla vermis. Agizdan antibiyotik vermemis.ne dersiniz hocam, kullansinlar mi? Baska bir oneriniz olurmu?
|
Mesajı Yazan: kubraeruygun
Mesaj Tarihi: 29 Kas 2014 Saat 23:08
|
Sag olun hocam. Diger kulaginda da biraz akinti olmus disi cikiyor sanirim hepsi birlesti. Zar delinmis olsa aglar degil mi hocam?
|
|