Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

İshal

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İshal & Kabızlık & Kusma
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=46713
Tarih: 25 Kas 2025 Saat 20:51

Konu: İshal
Mesajı Yazan: Nzfvrl
Konu: İshal
Mesaj Tarihi: 10 Ara 2014 Saat 19:13
Merhaba hocam
Oğlum 24 aylık 13.5 kilo 86 cm
6 gün önce ateşlenmeye başladı pedifen verdim ama ona rağmen düşmedi yani yarım saat düştü tekrar çıktı 40 dereceye kadar o gece acile götürdük ateş düşürücü iğne yaptılar Klamoks bid verdi doktor . Ertesi gece aşırı öksürük başladı sürekli odayı havalandırdım o şekilde uyudu ve 3 gün daha sürdü ateşi 4 gün antibiyotik kullandık. Antibiyotiğin 3. Gecesi ishal başladı ve üç gündür ishal açık sarı renkli ve su gibi günde 7 8 kere yapıyor . Aynı zamanda balgamlı bi şekilde kusuyorda sıvı alıyor sürekli ama çok halsiz antibiyotik mi yaptı hocam ishali, ne yapmam gerekiyor ?

-------------
Nzfvrl

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 10 Ara 2014 Saat 21:54
Goruyorsunuz degilmi, Turk Tibbinin zavalli halini... Hala 20. Asir'da saplanip kalmislar, hala ayni hatalari yapiyorlar ve her Atesli hastaya antibiyotigi dayiyorlar..
Sanki butun dava; "atesin dusurulmesi".... Ates dusurmekle, bir tedavi yapilmazki!!! Israrla bu aptalca tedavileri uygulamanin, halkin gozunu boyamaktan baska bir hayri olmaz.

Grip+ Kusma ve ishal olmasi; hastaligin: Domuz Gribi oldugunu gosterir...
Hemen butun ilaclari kesin...
Tabii birde; Antibiyotik verdiginiz icin, ishal daha da uzayacak ve daha siddetli olacak... Hicbir ilaci kullanmayin, atesi bile dusurmeyin. Sadece bol su/sivi verin.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat