Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

bronşit başlangıcı

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Çocuk Hastalıkları
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=46748
Tarih: 01 Oca 2026 Saat 09:38

Konu: bronşit başlangıcı
Mesajı Yazan: alyell
Konu: bronşit başlangıcı
Mesaj Tarihi: 12 Ara 2014 Saat 12:00
Yazılarınızı ve mailleri okudum. Daha önceden de yazmıştım ilaç kullanmadan atlatmıştık. Ama yazamadan edemiyorum. Kızım dört yaşında.On gündür olan öksürüğe evde müdahale ettik. Ateşlenmeye ve kusmaya başladı. İki gün iyiydi. Ama dün gece ateşlendiği için acile gittik. 41derece ateşi olduğunu söylediler. Kan tahlili verdik ve ciğer röntgeni cektirdik. Bronşit başlangıcı dedi.  Kan sonuçları:    sodyum: 134 wbc: 10.56 hgb: 11 hct: 33.5 plt: 325 crp: 36.5mono: 0.81 cıktı. Sürekli ateşleniyor.  İlaç olarak macrol astafen ventolin asist verdi. Tek Hastahanesi olan küçük bir yerde kalıyoruz. Elimizde seçenekler yok. Size danışmaktan başka çarem yok.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 13 Ara 2014 Saat 08:03
Niye gidiyorsunuzki!!!!

Nasil olsa; HER HASTAYA, ayni yalanlari soyluyorlar ve AYNI ilaclari veriyorlar... Siz o keriz hastanenin hic, Grip teshis ettigini gordunuz veya duydunuzmu??? Her keze "bronsit" deniliyor, herkeze, "Fix" ilac recetesi yaziliyor. Paraniza yazik!!!

WBC:10.56 ve hala o geri-zekali doktor, Antibiyotik yaziyor...
SAKIN, ama sakin, verilen hicbir ilaci kullanmayin. Sadce benim Grip icin anlattiklarimi uygulayin.

Ne zaman Antibiyotik verilir, ne zaman verilmez, artik ogrenin... Yoksa Turk doktorlarina gorundugunuz surece, hayatiniz tehlikededir...
Elinizde seceneginiz var.... Benim butun yazilarimi okuyup, anlayacaksiniz, basinizin caresine bakacaksiniz... GITMEYIN, bu kerizlere...

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat