Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

alerji mi değil mi

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Alerji & Cilt & Saç
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=46826
Tarih: 10 Eki 2025 Saat 02:49

Konu: alerji mi değil mi
Mesajı Yazan: yamanmelike
Konu: alerji mi değil mi
Mesaj Tarihi: 17 Ara 2014 Saat 14:21
Merhaba kadir bey daha öncede size yazmıştım. Oğluma alerjik astım teşhisi koydular. size sormak istediğim kanda ige testi yaptırdık.
İge 800 çıktı doktor normalin çok üstünde dedi. Bide akciğer filmi çektirdik. sonuç normal diye yazıyor. Bu arada oğlum 4 yaşında beyaz tenli bir çocuk.
Çok fazla hasta olan bir çocuk olmadı. Sizin söylediklerinizi 1 yaşından beri uyguluyorum. Evet oğlum alerjik bir çocuk fazla çikolata yediğinde kaşınan bir çocuk,
gözlemlediğim kadarıyla bal ve limonda fazla tükettiğinde alerji yapıyor ve kaşınıyor. Ama astım demesi beni düşündürdü.
Öksürükten tıkanan bir çocuk olmadı oğlum. Ama doktora kalsa her astım öksürük yapmıyormuş. Ben duygusal davranıyormuşum. Yazdığı ilaçlar Flixotide, Once air bunları düzenli oarak sabah akşam kullanmamızı istiyor. Ben endişelerimden bahsettim biraz bana bir doktora güveneceksiniz. Siz doktor değilsiniz dedi. Eşimle çatışıyoruz. Sizin fikrinizi almak istedim. Teşekkür ediyorum. hoşçakalın

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 17 Ara 2014 Saat 23:18
Turk doktorlari; IgE'nin bir tek, Astim'da yukseldigini zannederler...
IgE'nin yuksek oldugu durumlar;
- Atopik bunyelerde.
- Astim'da.
- Kistik fibrosis'de
- Paraziter Hastaliklar'da
- Bazi ilac reaksiyonlarinda ( Ampisilin, Amoxisilin,Rifampin, Bactrim, Cefaclor gibi)
- Bazi bocek isirmalarinda.
- Gida allerjilerinde de yukselir..
SAKIN; Soylenilenlerin, hicbirine inanmayin, hicbir ilaci kullanmayin...
kullanirsaniz, dogrudan; SAHTEKARLIGIN 2.SAFHASIna baslamis olursunuz...

Anlasilan oki, oksuren her hastaya Astim dedikleri kafi gelmemis olacakki, oksurmeyenlere de Astim tanisi koymaya calisiyorlar..

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat