Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

zymafluor

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İlaçlar
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=46856
Tarih: 22 Tem 2025 Saat 08:44

Konu: zymafluor
Mesajı Yazan: cemre12
Konu: zymafluor
Mesaj Tarihi: 18 Ara 2014 Saat 20:27
hocam kolay gelsin..

bu gün eczaneden zymafluor buldum aldım..ancak son kullanma tarihi şubat 2015..eczacı bir yıl daha kullanabilirsin dedi ama içim rahat etmedi size danışmak istedim s.k.t den sonra kullanayım mı? teşekkür ederim..

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Austinpowers
Mesaj Tarihi: 18 Ara 2014 Saat 20:32
Tebrik ederim, ben 12 eczaneyi aradım bulamadım. Siz bulmuşsunuz. Hangi il ve ilçedeki eczaneden bulabildiniz?

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 18 Ara 2014 Saat 21:40
Zymafluor: ayni sofra tuzu olan NaCl gibi; NaF tuzudur, miadi yoktur.

Mesajı Yazan: peperutka
Mesaj Tarihi: 18 Ara 2014 Saat 21:47
nasıl ve hangi durumlarda veriliyor bu ilaç ben ve oglum kullanabılırmı?

Oglum 3 yasında verdiğimi verildiğini hatırlamadıgımdan ılac hakkında bilgim yok  ne kadar kullanıcaz?

-------------
http://lilypie.com" rel="nofollow">

Şapkadan tavşan çıkarmayı marifet sanıyorlar. Ben kalbimden '' ÖKÜZ '' çıkardım hey yavrum hey :))
<

Mesaj Tarihi: 18 Ara 2014 Saat 23:12
http://aragec.com/zymafluor.html#prettyPhoto

Mesajı Yazan: mevsimrüzgarı
Mesaj Tarihi: 22 Ara 2014 Saat 23:15
ülkemizde bulamıyoruz yurtdışında aracı olaca kimse yok nereden temin etsek ne yapsak ? bulan arkadaşlar yardımcı olabilir mi acaba bize?

Mesajı Yazan: özüdoğru
Mesaj Tarihi: 23 Ara 2014 Saat 09:11
Arkadaşlar abdi İbrahim ilacın ruhsatını almış ama getirtmek biraz zaman alacak dedi telefonda görüştüğüm yetkili. Yalnız bu ilaç henüz ellerine gelmediği için ilacın düşleri çürütmediğini bile bilmiyorlar. ama kendilerine bu ilaçla ilgili çok telefon geliyormuş. Demek ki buradaki üye anneler hep arıyor ne güzel işte birlikten kuvvet doğar arayalım ve bu ilaca gerçekten ihtiyacımız olduğunu belirtelim. bu arada novartis firfamısınıda aradım ilacın ithalatını artık yapmadıklarını abdi İbrahim yapacak dediler. Onu biz 1 yıldır biliyoruz dedim. siz bana bu ilacı sattığınız dönemde gerçekten zararlımıydı bu ilacın ithalatını siz o nednelemi durdurdunuz dediğimde bu konuda bilgi veremiyoruz ilaç artık bizim ithalatımızda değil dediler. Bende onlara ben sattığınız dönemi soruyorum dedim. Neden siz ithalatını artık yapmıyorsunuz florla ilgili bir çok video yazı yayınlanıyor zararlıdır diye o nedenlemi dedim açıklama yapmadılar. sonra benim iletişim numaramı istediler bende siz bana ilaç hakkında bilgi vermediniz ki ben niye size numaramı vereyim ki dediğimde ben arayan kaydı oluşturacam dedi. Hiç kayıt oluşturmanıza gerek yok ben Abdi ibrahimi ararım onlardan bilgi alırım dedim. İlaç gelecekmiş ama az sabredelim tüm anne üyelerine sevgilerimle.

Mesajı Yazan: kıvanç
Mesaj Tarihi: 23 Ara 2014 Saat 14:48

-------------
Allahım yavrularımızı daima iyilerle karşılaştır .

Mesaj Tarihi: 23 Ara 2014 Saat 20:37
Oyalama taktigi.. Yalan soyluyorlar.. Domuzun basi; Saglik Bakanligi.. Novartis korkusundan bir sey diyemiyor.. Yoksa, ilacin ureticisi Novartis... Tabiiki; "-o konuda bilgi veremezler-" dogrulari anlattiklarinda; Saglik Bakanligi oyar onlari ..

Mesaj Tarihi: 23 Ara 2014 Saat 22:43
Bilgilerini paylaşan arkadaşlara teşekkürler en kisa zamanda bulabilmek uümidiyle. 

Mesajı Yazan: zulluuuuuuuuu
Mesaj Tarihi: 24 Ara 2014 Saat 01:43
arkadaşlar ben istanbulda bir eczanede buldum şu an var mı bilmiyorum

Mesajı Yazan: FRK
Mesaj Tarihi: 24 Ara 2014 Saat 14:27
Eczanenin ismini verir misiniz lütfen?

Mesaj Tarihi: 24 Ara 2014 Saat 15:43
Orjinalini yazan: FRK FRK Yazdı:

ATALAR doğa ecz.

Mesaj Tarihi: 24 Ara 2014 Saat 17:34
Orjinalini yazan: zulluuuuuuuuu zulluuuuuuuuu Yazdı:

Orjinalini yazan: FRK FRK Yazdı:

ATALAR doğa ecz.

Merhaba atalar neresı?

-------------

Şapkadan tavşan çıkarmayı marifet sanıyorlar. Ben kalbimden '' ÖKÜZ '' çıkardım hey yavrum hey :))
<

Mesaj Tarihi: 24 Ara 2014 Saat 20:56
kartala bağlıdır ama rahmanlar deniyor

Mesaj Tarihi: 25 Ara 2014 Saat 00:51
arkadaşlar dediğim eczanede ilaç varmış getiririz demişlerdi adres atalar mah. Beyazköşk cad. no:20 d;2. Rahmanlar 216 306 09 50

Mesaj Tarihi: 25 Ara 2014 Saat 01:30
Avrupa yakasında bulan var mı?

-------------

<

Mesaj Tarihi: 25 Ara 2014 Saat 01:58
'80li yillarda; Etilerde, Altug Eczanesinde vardi. Hala duruyormu, bilmiyorum. Isterseniz, '80 yillarda oldugu gibi gene getirtebilir.

Mesaj Tarihi: 25 Ara 2014 Saat 20:15
bugün eczaneye gittim kalmamış ama getirtiyorlarmış
devit3 ampül var arayıp bulamayan arkadaşlar burada varmış

Mesaj Tarihi: 05 Oca 2015 Saat 01:33
böyle giderse yakında hastalıkları "doğru" teşhis edecek doktorları da ilaçları aradığımız gibi mumla arayacağız gibi geliyor umarım yanılırım..

Mesaj Tarihi: 05 Oca 2015 Saat 05:07
Turkiye, enteresan bir memleket... Bilen doktor az, bilmeyen ve sahtekar olan doktor cok kazandigi surece, iyi doktorlar bile, zamanla "ortama" uyuyorlar.

Bizim halkimizin; Sahtekara ve Hirsiza karsi bir zaafi vardir.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat