karın ağrısı
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Gaz & Karın Ağrısı
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=46901
Tarih: 14 Eyl 2025 Saat 19:46
Konu: karın ağrısı
Mesajı Yazan: emre27
Konu: karın ağrısı
Mesaj Tarihi: 20 Ara 2014 Saat 23:37
5 yaşındakioğlumu kusma ve karın ağrısı sorunu geçmeyince hastene yatırdık.kan tahlili kaka tahlili yapıldı. kaka temiz çıktı. kanda ise lym :13,92 neu :82,11 neu:8,131 crp:1,46 na:134 cl:96 diger değerler normal aralıkta çıktı.çarşamba geceyi hastenede gecirdik perşembe çıktık.ilaç olarak duocid 250c ve reflor verdiler.bağırsak enfek. olduğu söylendi.çıktığımızda kusma,karın ağrısı yoktu biraz kaka cıvımıştı.bugün ise artık ishal ve birazda karın ağrısı ve halsizlik var.ilaçlardan antibiyotiği perşembeden itibaren veriyoruz.reflor bugün basladık...ishal enfeksiyondan mı, antibiyotik kaynaklı mı doğru mu yapıyoruz..ishal ne kadar sürecek.. antep ten yazıyorum.kısa zamanda cevaplarsınız sevinirim.saygılar
|
Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 21 Ara 2014 Saat 01:26
hocam cevap vermeyecekmisiz
|
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 21 Ara 2014 Saat 02:02
1- 24 saat Bilgisayarin basinda olamam... Ne zaman musait olursam o zaman cevap yaziyorum.
2- Siz arandiniz, niye gidersinizki!!! Bu rezillikleri yapacaklari belli idi. Her kusmaya Reflor, her kusmaya Antibiyotik dayarlar.. HEMEN, butun ilaclari kesin... Sirf arandiginiz icin, is uzayacak...
|
Mesaj Tarihi: 21 Ara 2014 Saat 08:18
özürdilerim... tahlil sonuçlarında bisey yok mu
|
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 21 Ara 2014 Saat 17:33
Onemli HICBIR sey yok... Tamamen duygusal !!! ( Alinti: Cem Yilmaz)
|
|