Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

garip bir durum uykuda ağlama kabus

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Uyku
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=47106
Tarih: 05 Ağu 2025 Saat 17:56

Konu: garip bir durum uykuda ağlama kabus
Mesajı Yazan: nilaysarisaman
Konu: garip bir durum uykuda ağlama kabus
Mesaj Tarihi: 30 Ara 2014 Saat 01:50
Hocam merhaba,
az önce garip bir olay yaşadık,
4,5 yaşındaki kızım mızmızlayarak uyumuştu
2saat kadr sora bir ağlamayla uyandık
hemen gittim odasına elini oynatamıyor gibiydi
uyuştuğu için ağlıyor sanıp yerime döndüm
sonra daha çok ağlamaya başladı eşimle koştuk ve ışığına bakıp ağlıyordu, ve iki eli de boşta gibiydi tutmuyordu bacakları da.. kısa birsüre sonra geçti yokbirşey annecim diyerek normal birşekilde ağlamaya başladı..bu bir hastalık belirtisi olabilir mi çok korktuk..çok sağolunnnn

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 30 Ara 2014 Saat 18:39
Ruya gormustur... Tekrarlarsa, 5 gece yatmadan evvel 1 olcek Atarax icirin.

Mesaj Tarihi: 02 Oca 2015 Saat 11:25

Mesaj Tarihi: 02 Oca 2015 Saat 11:31
Hocam tekrar merhaba, kızımın kreşte 2.yılı.. ilaçsız ilerliyoruz ancak 2.5 aydır öksürüyor.. 3gündür dili içeri girmedi hele bir akşam hiç uyumadık..dün gece hiç öksürmemişti ancak bgn ben isteyim ve hep öksürüyormuş.. annem arıyor ve işkence yapıyorsun diyor. . Ateş yok sadece öksürük Bricanyl veya perebron vermelimiyim ne dersiniz?? Dr.a götür diyor:))  2ayı geçiyorsa öksürük alerji de ndir 
. Kan testi yaptır alerji için diyor toz vs.
çok teşekkür ler

Mesaj Tarihi: 02 Oca 2015 Saat 13:27
Bir kaşık bricanyl ekspektora vermişler.. bir yıldır ilk ilacıConfusedConfusedConfused

Mesaj Tarihi: 02 Oca 2015 Saat 18:37
Sakin ha!!. Gereksiz yere; Daha cok oksurecek..
Allerjik filan degil, uyduruyor... Turk Cocuk doktorlari Grip nedir bilmezler ve Grip teshis etmemeye yeminlidirler.. Onlar her bir halta Allerji derler...
Siz sadece benim dediklerimi yapin... Gerek varki, COCUK OKSURUYOR... Vucuttan dahami iyi bileceksiniz... Oksuruk, vucudun savunmasidir.

Mesaj Tarihi: 02 Oca 2015 Saat 18:37
Elimde telefon hep yanıtınızı bekliyorum. .Smileçocuk çok yoruldu öksürmekten..hangi ilacı derseniz hemen onu alacağım..çok teşekkürlerStar

Mesaj Tarihi: 02 Oca 2015 Saat 18:39
Hocam sanırım aynı anda yazdıkWinkWinkWinktmm bal limon sıcak buhar fln devam ediyorum

Mesaj Tarihi: 02 Oca 2015 Saat 18:55
Evet, aynen devam.. Oksuruk, faydali bir vucut savunmasidir. Esas; oksuruk suni olarak, kesildiginde basiniz belaya girer.. Zaten giriyor... 9 seneden beri bu milletin cocuklari; hep bu SAHTEKARLARIN VERDIKLERI ilaclarin kurbanlari olarak cekiyorlar..

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat