dış kulakta kızarıklık
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Kulak & Burun & Boğaz & Göz
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=47112
Tarih: 08 Eyl 2025 Saat 16:45
Konu: dış kulakta kızarıklık
Mesajı Yazan: GKGSSG
Konu: dış kulakta kızarıklık
Mesaj Tarihi: 30 Ara 2014 Saat 10:54
- Mrh kadir bey.grip sonrasi gecmeyen kulak ağrısı uzerine tavsiyenizle 5 gunu bactrim kullanımı sonuda durumunu gormek icin 23 aylik kizimi doktora goturdum.dis kulakta hafif kizariklik odugunu soyledi.zyrtec ve apireks surup verdi.ilaclari almadim .tavsiyelerinizi bekliyorum.tesekkurler
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 30 Ara 2014 Saat 21:45
SAKIN, ne soylediklerine inanin, nede verdikleri ilaclari kullanin... Onlara kalsa, o kulak hic iyilesmeyecek, devamli gidip-geleceksiniz. Agri yoksa, gerisine bos verin.
|
Mesaj Tarihi: 31 Ara 2014 Saat 15:30
- Kadir bey bactrim surubu birakali 2 gun oldu.sabah ta birsey yoktu ama suanda kizimda 38.8 ates halsizlik var ve kulagina dokundurtmuyor.ne yapmalıyım.kolay gelsin teşekkürler
|
Mesaj Tarihi: 31 Ara 2014 Saat 19:54
Virutik hadiseler, Bactrim'e hassas degillerdir. Orta Kulak agrilari da, DAIMA, Gripal enfeksiyonlardan sonra olurlar..
Hemen tekrar Iliadin'e baslayin... Ates olursa veya agri uzarsa, tekrar Bactrim'e baslayin... Viral veya Orta kulak hadiselerinde, Bactrim'i, Antibiyotik etkisi icin degil; "Immunomodulator" (bagisikligi uyandirici)etkisi icin kullaniyorum..
|
Mesaj Tarihi: 31 Ara 2014 Saat 23:01
- Bende hemen illiadin damlatmistim.peki bactrim kullanırken illadini birakmalimiyim yoksa ikisini ayni anda kullanabilirmiyim..tekrar tesekkurler.iyi yıllar kadir bey.hersey gonlunuzce olsun.
|
Mesaj Tarihi: 31 Ara 2014 Saat 23:48
ikisi ayni anda verilebilir.
|
|