Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

pnomoni tanısı:(

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Çocuk Hastalıkları
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=47131
Tarih: 17 Kas 2025 Saat 01:08

Konu: pnomoni tanısı:(
Mesajı Yazan: guness
Konu: pnomoni tanısı:(
Mesaj Tarihi: 31 Ara 2014 Saat 09:59

Öncelikle iyi günler diliyor ve kıymetli vaktinizi ayırdığınız için çok teşekkür ediyorum. Benim 5 buçuk aylık oğlum var. Öksürük ve hafif burun akıntısıyla başlayan hastalığını sizin tavsiyelerinizle hafifletmeye çalıştım. Fakat ateşi yükselmeye, hızlı nefes alıp vermeye ve beslenme sonraları kusmaya başladı, çok halsizleşti ağlamaya bile hali yoktu. Acil servise başvurduk boğazda bir sorun olmadığını ciğerlerinde sıkıntı olduğunu söylediler. Kanındaki WBC oranı 8.49 bin olmasına rağmen pnomoni tanısıyla antibiyotiğe başladılar ve 5 gün hastanede yattık. Augmentin ve macrol’a beş gün daha devam etmemizi söylediler. Oğlumun vücudunda da kızarıklıklar başladı.

Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum, keşke çevremizde sizin gibi hekimler olsa gönül rahatlığıyla gitsek…L

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 31 Ara 2014 Saat 19:23
WBC:8.49 ve hala Zaturre teshis edebiliyorlar... Bunlar cidden, "Zir-Cahiller"...    TANI: 6.Hastalik
Ayrica da, cocugunuzun, Zaturre asilari (KPS) kesin yapilmistir, Zaturre olmasina imkan yok... Bu sahtekarlarin, niyeti baska... Eskiden, bu sekildeki her hastaya. ASTIM veya Bronsit derlerdi, artik rezillikleri ayyuka ciktigindan, utananlari bu sefer, gene bir cuval ilac yazabilmek icin, her Gripliye Zaturre demeye basladilar... Tabii Zaturre deyip, hastaneye yatirmak cok daha karlidir... Sormasi ayip, ne kadar kazikladilar??

Hastaneye yatirarak, kazigin en buyugunu yediniz...

Cocugunuz; 6.Hastalik geciriyor, o geri-zekalilara bir zahmet soyleyin, Antibitigi kessinler..
Yapmaniz gereken sey, benim butun: Makale, Alt Forum ve gunluk "soru-cevaplarimi" OKUYUN...
Gerekli gorduklerinizi not alin veya, cikti alin.. Yarin ne olacagi belli olmaz...
VE SAKIN: Turk Cocuk doktorlarina; Ates veya Oksuruk nedeni ile gitmeyin.. Insafsiz olanlari, size yaptiklari gibi; boyle yatirip soyarlar.. Az insafsiz olanlarida, Macrol (veya Azro) Ventolin ve Nasocort sprey yazarlar, 15-20 gunde bir habire doktorlara gider durursunuz...
Sikayet edin desem!!! Kime sikayet edeceksiniz. Hastane bashekimi zaten Harami Cetesinin basi!! Devlete desem, zaten bunlari peydahlayan devlet... Isiniz cok zor. Tek kurtulusunuz, benim yazilarimi okuyun, eski hastalarin maillerini de okuyunki ibret alasiniz..

Mesajı Yazan: guness
Mesaj Tarihi: 31 Ara 2014 Saat 23:19
Çok teşekkür ederim hocam... Zaten ne koydukları tanı ne uyguladıkları tedavi içime sindi fakat bebeğimi o halde görünce çaresiz gittik... Cry Sizin yazılarınızı düzenli okuyorum zaten, daha dikkatli okumaya devam edeceğim... Sizlere sağlık, afiyet ve bitmeyen enerji diliyorum... Eksik olmayınız...

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat