Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

asiri kulak kiri

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Kulak & Burun & Boğaz & Göz
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=47273
Tarih: 03 Ağu 2025 Saat 14:26

Konu: asiri kulak kiri
Mesajı Yazan: febaa2
Konu: asiri kulak kiri
Mesaj Tarihi: 06 Oca 2015 Saat 21:36
Hocam Merhabalar umarım iyisinizdir oglum 3 yasinda doktor sag kulaginin kirden kulak zarinin gorunmedigini ve kbb gozukup temizletmemizi soyledi size danismadan birsey yapmayan birisi olarak fikirleriniz bizim için çok değerli ne yapalim 

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 06 Oca 2015 Saat 22:10
Keriz, kendisi temizleyemiyormu imis!!! Evet, maalesef, KBB'ye gideceksiniz.

Mesaj Tarihi: 07 Oca 2015 Saat 07:12
Hocam tesekkur ederim bu is icin kbb arastirayim mi yani duzgun bir doktora gitmessek sorun cikartabilecek bir uygulamami bunlara hic guvenim kslmadigi icin kulaga zarar vermelerinden korkuyorum 
not tabi cok seneler oluyor teyzemin kulagini temizlediler hava ilemiydi hatirlamiyorum ama o gunden sonra kulak cinlamasi ara ara farkli seyler oluyordu kulagina

Mesaj Tarihi: 07 Oca 2015 Saat 07:40
Yok canim, cogu KBB lerde bu isi hademe kilikli yardimcilar bile yapar..
Artik "Aspiratorle" aliniyor ama, orasi Turkiye!!! Ne yaparlar, bilemem.

Mesaj Tarihi: 08 Oca 2015 Saat 17:07
Hocam Merhabalar bugun ankarada bir hastanede kbb gittik kulak temizletmek izin ama doktor bakip kulakta kir yok yuzde kirk kir var kulak sivi toplamis once onu tedavi edelim dedim dedi ne dediysem temizlettiremefim hocam onun soyledediklerini dikkate almadim sizden tedaviyi boliyorum on gun sonra kontrole cagirdi hocam bu kulak illa temizlenmelimii temizlettiremedik ne yapalim simdiden teşekkür ederim iyiki varsiniz

Mesaj Tarihi: 08 Oca 2015 Saat 22:55
Cocugun agrisi yoksa, HEPSINE BOSVERIN....
Agri oldugunda da; Iliadin damla kullanirsiniz...
Allah kimseyi bu uyuz doktorlara muhtac etmesin...

Mesaj Tarihi: 09 Oca 2015 Saat 08:08
Hocam sagolun agrisi yoktu gözleri sulaniyor diye 3 gun iliadin kullandim hocam kir temizlenmesse bize sorun yaratirmi baska bir dpktor arayayim 
allah razı olsun tesekkkurler

Mesaj Tarihi: 09 Oca 2015 Saat 18:15
Banyo esnasinda, su buhari cogunu eritir ve akitir. Ancak cok sert olanlar erimezse, onlarin alinmasi iyi olur. Kulaktan devamli "KIR" geliyorsa, IYI DEMEKTIR, icerde birikmiyor demektir..

Mesajı Yazan: kıvanç
Mesaj Tarihi: 09 Oca 2015 Saat 18:26
Gunaydin Kadir hocam ."Kulaktan devamli "KIR" geliyorsa, IYI DEMEKTIR, icerde birikmiyor demektir.".. [/QUOTE] hocam bu herkes icin mi gecerli yoksa o hastaya mahsus mudur? Tesekkur ederim.not:bizim ailede iki cocuk dort kisiyiz.kulak kiri cok nadir az birsey olur, o bakimdan sordum.

-------------
Allahım yavrularımızı daima iyilerle karşılaştır .

Mesaj Tarihi: 10 Oca 2015 Saat 02:09
Herkez icin gecerli! Az da olsa, bir kir akintisi oluyorsa, mesele yoktur.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat