Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

krupmuydu?

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Çocuk Hastalıkları
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=47292
Tarih: 17 May 2026 Saat 09:08

Konu: krupmuydu?
Mesajı Yazan: matematik32
Konu: krupmuydu?
Mesaj Tarihi: 07 Oca 2015 Saat 17:35
kolay gelsin hocam,oğlum 3.5 yaşında 4 gün önce burun tıkanıklığı ,öksürük başladı.griple ilgili gerekenleri yaptım .fakat gece öksürüğü çok arttı.balgamlı gibi kuru gibi anlayamadım çok.aşırı bir öksürme aralıksız.gündüz az ama gece sürekli oldu dr a gitsem kesin yatırırdı bizi biliyorum.dayandım 3,gün de sürdü hocam aynı şiddette dün aksam 2-3 kere balgamlı öksürdü,şimdi düşündümde 3 gece hastalığımıydı acaba.burun tıkanıklığı ,göz yaşarması devam ediyor.sadece öksürük azaldı.bu arada hiç ilaç vermedim eşim dr götürcem diyince perebron iyi gelirmiş diye 1 kasık verdim hocam.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 07 Oca 2015 Saat 22:25
Perebron; oksurtucu suruptur, oksurugu arttirir..
Sicak su buhari, Serum fiz., ColdMix ve Limonlu bal kullanin.
Eski mailleri ve makalelerimi okuyun.

Mesajı Yazan: matematik32
Mesaj Tarihi: 08 Oca 2015 Saat 09:18
sevgili hocam.sizi 8 aydır takip ediyorum.sizden önce oğlum düşmeyen bi ateşi oldu acile gittik
hemen ılık sular,fitiller,herkes panık.düsmüyor ateş diye.
yatış verdiler serum taktılar.enfeksiyon var dedi dr.ayağında 5-6 kırmızı nokta biraz sırtında ve ağzında aft.7 gün yattık hocam.sürekli antibiyotik verdiler serumla çocuk 4,gün kusmaya başladı.neyse sonra çıktık hocam.şimdi düşünüyorum size tahlil sonnuucnun yazıcam yanlış yaptık galiba.wbc:6,7,hct;40,mcv;85,mon;9,lym;38,crp;5 .hocam bi değer 9 demişti dr.enfeksiyon için son gün düşürdük değeri 5 e dedi .crp den bahsetti galiba .hocam sizden Allah razı olsun.oğlum 7 gü yattı zaten 10 gün sonra tam iyilesti.kesin gripti.monoda yüksek galiba ateş ondandı diye düşünüyorum.
.

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 08 Oca 2015 Saat 20:52
Yavas yavas akillaniyorsunuz..
Evet: WBC:6.7 cok dusuk bir deger, kesin Viral bir enfeksiyon geciriyor.

Turk doktorlari, CRP'yi bilmezler... Kardiak risk "referans degerleri" ile enfeksiyon degerlerini karistirirlar. Onlar okumazlar, bari siz okuyun.

Mesajı Yazan: PinarAhmet
Mesaj Tarihi: 09 Oca 2015 Saat 19:20
Hocam sıcak su buharını hangi şekilde vermemiz uygundur?

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat