Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

lekeler

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Alerji & Cilt & Saç
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=47318
Tarih: 29 Eyl 2025 Saat 07:26

Konu: lekeler
Mesajı Yazan: nejmettin
Konu: lekeler
Mesaj Tarihi: 09 Oca 2015 Saat 09:21
merhaba hocam kızım 2 yas 3 aylık boy 90 kilo 13 bas cevresi 50.5 kızımın karnında belinde sırtında sütlü kahve lekeler var toplam 6 adet elleride vücuduna göre daha koyu elleri ve ayak parmakları tırnak başlamasının altında etleri koyu siyah gibi vücudunun bazı bölgesindede cil gibi benekler var ara ara lütfen hocam ELLERİ VUCUDUNA GÖRE KOYU SANKİ KİRLİYMİŞ GİBİ

-------------
JNJK

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 09 Oca 2015 Saat 18:44
Resim gonderse idiniz, kesin bir sey soylerdim...

2 ihtimal OLABILIR:(kesin degil):
- Adreno-Genital sendrom'un "Tuz kaybetmeyen" tipi olabilir. Kizlarda, Klitoriste anormal buyukluk vardir. Klitosis normal ise, bu hastalik degildir.
- Norofibromatosis olabilir: "Café-au-lait" denilen, sutlu kahverengi lekelerin; capi 5mm'den fazla olmak sarti ile 6'dan fazla sayida olmalari gerekir.

Eger, bu bulgulardan biri varsa, bir Universite Hastanesine muracaat edin. Piyasadaki Cocuk doktorlari, super keriz olduklarindan bu hastaliklari bilmezler. Onlarla vakit kaybetmeyin. Sonucu mutlaka bildirin, zira Universite Hastaneleri'de genellikle Allahliktir..

Mesaj Tarihi: 09 Oca 2015 Saat 20:51

-------------
JNJK

Mesaj Tarihi: 09 Oca 2015 Saat 20:53

-------------
JNJK

Mesaj Tarihi: 09 Oca 2015 Saat 21:34

-------------
JNJK

Mesaj Tarihi: 09 Oca 2015 Saat 21:37
hocam bunlar belindeki 2 leke bu fotoğraflar aynı lekelere ait karnında var bunlardan daha yuvarlak biraz büyük omuzunun orada daha küçük onları çekemedim

-------------
JNJK

Mesaj Tarihi: 10 Oca 2015 Saat 02:34
Bunlardan; toplamda, 6 taneden fazla varsa, bir gosterin.
Adrenogenital Sendrom degil herhalde, Klitoris icin bir yorum yapmamissiniz.

Mesaj Tarihi: 10 Oca 2015 Saat 08:38
Adrenogenital Sendrom olsaydı ben veya doktorumuz fark edebilirmiydi HOcam bunlar sütlü kahve lekelermi 2 cildiye doktoru gördü biri sütlükahve leke dedinörolojiye gönderdi NF SÜPHESİYLE diğeri onlar daha koyu keskin kanarlıolur dedi NÖROLOJİdoktoru pigmetlerle alakalı gi dedi birsürü test istedi göz doktoru temiz dedi 1 yıl tekrar dedi mr biz çektirmedik

-------------
JNJK

Mesaj Tarihi: 10 Oca 2015 Saat 18:06
capi 5mm'den fazla olmak sarti ile 6'dan fazla sayida olmalari gerekir.
Turkiye deki doktorlara guvenmeyin... Deri altinda, elinize gelen, "yumrular" sertlikler varmi???
Adrenogenital Sendromu, siz bile farkedebilirdiniz, Klitoris bariz iri olur.

Mesaj Tarihi: 10 Oca 2015 Saat 21:39
5 adet kesin varda 1 şüpheli yüzünde belli belirsiz sarı gibi kahverengi gibi 1 adet lekeside kir gibi bi yama buda kahverengi lekeye girermi bilmiyorum sertlik yumrular yok internetden araştırdığıma göre ileri yaslarda çıkarmış çocuk doktoruna 2 adetken götürdüm o leker yaslılarda olan lekeler gibi olur dedi biri sütlü kahverengi leke dedi 2 cildiye doktoru gördü yine farklı görüşler sizin fikriniz bu yüzden önemliydi isteyim o lekeler böyle olmaz demenizdi sütlü kahve leker olduğu kesinleşti ozaman

-------------
JNJK

Mesaj Tarihi: 11 Oca 2015 Saat 02:14
Sayilari, yeterli degil, bir hastalik YOK!

Mesaj Tarihi: 16 Oca 2015 Saat 16:32

tekrar
merhaba hocam gece uyurken ara ara agız şapırtatması oluyor dün gecede uyuduktan 1 saat sonra yanına uzandım yanına yatınca uyandı gözünü açıp kapatmaya başladı sanki gözü hafif yukarı kayıyormuş gibi sonra gözlerini kapatıyor 5 defa tekrarladı gülümsedi 1 dk sonra su verdim salladım ağzını sapırdakmaya başladı uyudu

-------------
JNJK

Mesaj Tarihi: 16 Oca 2015 Saat 23:25
Eeee? Bunlar olagan seyler!!! Hala uykusunda, meme veya emzik emdigini saniyor..

Mesaj Tarihi: 17 Oca 2015 Saat 17:04
HOCAM PROF COCUK NÖROLONA SORMUSTUM CEVAP BU bazen nöbetler bu şeklide kendini gösterebiliyor. bu nednle kzınızı bir çocuk nöroloji uzmanına götürmenizi öneririm. geçmiş olsun

-------------
JNJK

Mesaj Tarihi: 17 Oca 2015 Saat 19:04
EGER: bu hareketleri, uyanikken de yaparsa, o zaman Norolojiye goturun.. Arada daglar kadar fark var.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat