Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

gecmeyen grip

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=47379
Tarih: 29 Oca 2026 Saat 02:25

Konu: gecmeyen grip
Mesajı Yazan: oguzhan
Konu: gecmeyen grip
Mesaj Tarihi: 12 Oca 2015 Saat 20:27
Hocam Merhaba. Oglum 26 aylik.gecenn kishep hastaydi.sureklu grip cigerlerine iniyordu.ama ben yinede ant. Ve koruyucu tedavileri reddettim.zaten 2.5 aylikken bronsit gecirdi ve o ara cok ilac kullandik sizi tanimadan once.yazin sadece 1.5 ay alerji surubu verdim.doktoru siz hastalığı gormezden gelerek tedavi edemezsiniz bu cocugu diyordu.
Cok sukur bu kis iyi tek tük oksuruk vardi.ancak 10 gundur agir grip geciriyor cok balgam öksürük hapsuruk burun tıkanıklığı var.balgamdan kusuyor.biraz hafiflemisti yeniden agirlasti.hirilti cizirti yok ama.bende aile hekimliği ne goturduum ant.yazdi bide koruyucu ddeposilin yapicaz ilaclar bitince dedi 1 er ay arayla kararsiz kaldim hocam yaptirsam faydasi olurmu.bu kis iyi geciyordu aslında gecen seneye gore.tesekkurler simdiden

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 12 Oca 2015 Saat 23:15
Oha yani....... 26 aylik bir cocuga, NE DEPOSILINI!!!!!! Sakin ha!!! Son derecede gereksiz..
Siz sadece; benim dediklerimi uygulayin.
1- Viral/ Bakteriel ayirimini yapin.
2- Viral ise, sadece benim Grip icin anlattiklarimi uygulayin.
3- Bakteriel oldugunu dusunurseniz; konusuruz..

Mesajı Yazan: oguzhan
Mesaj Tarihi: 13 Oca 2015 Saat 09:01
Hocam hic atesi olmuyor bazen cok hafif kafasinda hissediyorum.basta agizda koku varsi ama simdi yok.dilde pasta yok.o zaman viralmidir
Yoksa illa kan sayımı yaptiralimmi

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 13 Oca 2015 Saat 20:29
Degil Viral, "hicbir sey" bile olmaya bilir...

Her hastalikta; "doktora gidilecek" diye bir kaide yok, onu o doktor, poposundan uydurmus... Isine oylesi geliyor..

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat