Antibiyotik kullanımı
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İlaçlar
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=47398
Tarih: 13 Eyl 2025 Saat 00:08
Konu: Antibiyotik kullanımı
Mesajı Yazan: scorpios
Konu: Antibiyotik kullanımı
Mesaj Tarihi: 13 Oca 2015 Saat 21:47
Hocam orta kulak iltihabı için Augmentin kullanıyoruz.1 hafta kullandık kontrole gittik ,tam olarak geçmediği için doktor bir şişe daha verdi.15 gün sonra gelin dedi.Henüz 1 hafta oldu.Fakat toplam 14 gündür antibiyotik kullanıyoruz.Bir sakıncası olur mu? Sonuna kadar kullanmalı mıyım?Yoksa bu kadar yeterli mi?Teşekkürler.
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 13 Oca 2015 Saat 22:46
Gecmeyecek.... Antibiyotik kullandiginiz surece iyilesme olmayacak... Iyilesse bile 2-3 hafta sonra tekrar hasta olacak... Zira; GAYE BU!!!!
SADECE; iLIADIN damla ; her iki burun deliklerine; Gunde:2x2'ser damla (3 gun) damlatin, 1 gunde duzelir. Eski mailleri okuyun, bu pustlugun nasil ragbette oldugunu gorursunuz.
MAKSAT: Hicbir ise yaramayan ilac/antibiyotiklerle sizleri biktirip; Geniz et-Bademcik ameliyatlarina razi olacak hale getirmektir..
Devam edin bu yolda, en sonunda size; "-Biz elimizden geleni yaptik, son care Ameliyattir.-" diyecekler.
|
Mesaj Tarihi: 14 Oca 2015 Saat 12:45
Hocam antibiyotiğe başladığımızda illiadin kullandık bir süre .Fakat bugün eşimin söylediğine göre(şu an yanımda deği memleketteler)dün akşam oğlan yine kulağımdan ses geliyor anne demiş.Zaten biraz işitme zorluğu vardı,sıvıdan dolayı.Bize söylediklerimizi tekrar ettiriyordu.Televizyonun sesini açıyordu.Şİmdi antibiyotiği bırakıp sadece illiadin mi kullanalım tekrardan.Yine de geçmezse çare ne olacak?
|
Mesaj Tarihi: 14 Oca 2015 Saat 12:46
Bu arada bizim kullandığımız iliadin sprey .Bir fark var mı?
|
Mesaj Tarihi: 14 Oca 2015 Saat 19:00
SADECE; Iliadin DAMLA'yi kullanin...
Farki cok anlattim, okuyun.
|
Mesaj Tarihi: 17 Oca 2015 Saat 20:26
Hocam dediğiniz gibi bütün ilaçları kesip İliadin damlaya başladık.Bugün 3. gün. 1 gün ara verip 3 gün daha tekrarlayalım mı?Geçmeme ihtimaline karşı.Geçip geçmediğini anlamak zor.Çünkü bizim tek şikayetimiz işitme güçlüğü idi.
|
Mesaj Tarihi: 18 Oca 2015 Saat 03:48
AGRI yoksa, Kulakta bir sey yoktur..Telefon'da, konusulanlari anliyorsa, isitme kaybi YOK demektir.
|
Mesaj Tarihi: 18 Oca 2015 Saat 19:30
Hocam bugün telefonda konuştuk.Hala işitmede problem var.Ağrı yok.Bugün ara vermiştik yarından itibaren 3 gün gün daha devam edeceğiz damlaya.
|
Mesaj Tarihi: 18 Oca 2015 Saat 21:18
Tamamdir. Bu arada, bol sakiz cignesin. Sakiz ne kadar iri olursa, etkisi o kadar iyi olur.
|
Mesaj Tarihi: 30 Oca 2015 Saat 12:06
Hocam bugün devlet hastanesine kontrole gittim.Hala az da olsa sıvı var dedi.Allerji var dedi ve bademcikleri çok büyük kesin çözümü ameliyat ,düşünün karar verin diyerek şu ilaçları verdi.Croxilex,Peditus,Sulfarhin 12 gr pomad,Allergodil 0,14 mg nazalsprey.İlaçları almadım ne yapalım?(Geceleri ağzı açık uyuduğunu horladığını ,burnunu sürekli kaşıdığını söyledim)
|
Mesaj Tarihi: 30 Oca 2015 Saat 18:57
O sahtekarlara kalsa; o sivi, ASLA bitmez.. Ta ki, siz bikip, Ameliyatlara razi hale gelene kadar.. SAKIN o namussuzlarin, hicbir dediklerine kanmayin, Verdikleri hicbir ilaci da, kullanmayin.
Sadece; Serum fiz ve ColdMix ile devam edin.
Bir dahada kulakda agri oldugunda, sadece; Iliadin DAMLA kullanin... Bu namussuzlarida iyi mimleyin, unutmayin.
|
|