eo değeri ve alerji
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Alerji & Cilt & Saç
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=47408
Tarih: 21 Ağu 2025 Saat 17:11
Konu: eo değeri ve alerji
Mesajı Yazan: asimse
Konu: eo değeri ve alerji
Mesaj Tarihi: 14 Oca 2015 Saat 15:57
merhaba hocam, benim 3,5 aylık oğlum var. 65 cm 7,400grsadece anne sütü alıyor. 1,5 - 2 aydır kusma şikayeti vardı dr.lar reflü diyip gönderdiler. kusana kadar ağlıyodu sonra kusunca rahatlıyodu. iki hafta önce de yüzünde özellikle göz çevresinde morluklar ve kırmızılıklar oldu dr bu sefer alerjik dedi. ankarada deri ve kan testi yapıldı sonuçlar ngatif çıktı. ancak gastro bölümünün istedigi test sonucunda eo% 8,6 çıktı. referans değer 0-4. dr emzirmek istiyorsam süt ve süt ürünleri tüketmemem gerektiğini söyledi ve pregomin as mama raporu yazdı. 12 gündür içinde süt tozu bile olan ürünleri tüketmiyorum. morarma olmuyor ama bazen küçük kızarıklıklar oluyor göz pınarının orda. yumurta da yemiyorum 3 gündür. mama vermemek için elimden geleni yapıyorum ama bu sefer de dengeli beslenemediğimden olsa gerek sütümün az geldiğini hissediyorum. ne yapmamı önerirsiniz hocam mama takviyesi yapmalı mıyım?
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 14 Oca 2015 Saat 21:54
900gram fazla kilosu olacak kadar yedirirseniz, TABIIKI KUSAR...
Turk doktorlari; her kusma hadisesine; REFLU DERLER... Siz o aptallara kanmayin..
Zaten:
1- Kusunca rahatlamasi.
2- Kusmasina ragmen, 900 gram fazla olmasi, bunun isbatidir. Meme aralarini acin, SAKIN etrafinizdaki yaslilari ASLA dinlemeyin!!!
Ne Allerjisi Allahaskina!!! Yeni dogan doneminde; ALLERJI OLMAZ....
Anlasilan Ankara'da, bu isi bilen bir doktor yok... Bu aptallara benim anlattiklarimi iletinde ogrensinler... Tabii, bildikleri halde sirf, kasten para tirtiklamak icin aileleri surundurmuyorlarsa...
Ne mamasi; Allahaskina!!!! Cocuk zten asiri meme den fenaliklar geciriyor, bu aptallar birde size; Mama'mi tavsiye ediyorlar.!!!
Bunlar cidden cok aptallar... Insan bir bebege, bakar, bir kilosuna bakarda ondan sonra konusur!!!
Kizarikliklar; kusma esnasinda, ikinirken, yuzune kan hucum etmesinden.. Bari bunu bilsinler!!!
Kabahat; tamamen sizde: Asiri beslediginizden, cocuk fazla gelen anne sutunu kusuyor... EGER; bu aptallarin zannettigi hastaliklardan teki bile olsa idi; cocukta degil, kilo fazlasi, kilo EKSIGI olurdu..
Bu aptallara, benim soylediklerimi iletin... Ogrensinler.
Sakin Turk Cocuk doktorlarina inanmayin. Bir sikayetiniz olursa bana yazin.. Yoksa, cocugunuzu Riske atarsiniz..
SAKIN: Diyet, pehriz filan da yapmayin, o aptallarin tek bildikleri; Allerji ve Reflu'dur. Onlarida dogru durust bilmezler, butun hastaliklari bu iki hastaliktan birine sokarlar. .. Baskada hicbir halt bilmezler.
|
Mesajı Yazan: asimse
Mesaj Tarihi: 15 Oca 2015 Saat 14:34
Cevabiniz icin cok tesekkur ederim hocam dediklerinizi uygulayacagim. ben de sizin gibi dusunuyorum. O yuzden mama vermeyi dusunmuyorum. Yazilarinizi da takip ediyorum. Bir anneye eo seviyesi dusuk o yuzden alerji olmaz yazmissiniz. Benim oglumun eosinofil degeri 0-4araliginin uzerinde. 8,6 cikti yapilan kan testinde. Bir de bazen emdikten sonra nokta nokta kirmizilik oluyor yuzunde 3 4 tane. Her zaman olmuyor. 3 4 saat sonra da kayboluyor. Sizce bu konularda endiselenmeli miyim? Cikan deger onemli midir? Cevaplarsaniz cok sevinirim.
|
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 16 Oca 2015 Saat 00:58
Bosverin, hepsine... O hastaliklar, bu sekilde olmuyor..
Siz benim yazilarimi okuyun ve SAKIN, bana haber vermeden, ne tahlil yaptirin nede tedavi uygulayin.
|
|