Ateş
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Ateş
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=47468
Tarih: 30 Eyl 2025 Saat 13:59
Konu: Ateş
Mesajı Yazan: kıvanç
Konu: Ateş
Mesaj Tarihi: 19 Oca 2015 Saat 06:16
Merhablar hocam, devamlı maillerinizi ,ve diğerlerini okuyorum, fakat ,57 aylık oğlum, dün ikindi boğaz ağrısı ile başlayıp,ateş ,akşam düşüp tekrar gece boyu ateşli uyudu,,ölçmedim ama kesin 39 du solunumu hızlı ,ve ilk defa BAŞAĞRISI şikayeti oldu hala devam ediyor ,ağrı kesici almak istemedi ,ama ağrıyı kesmek gerekli ise zorla fitil yapayım mı? Akıntı ,horlama yok.ağız kokusu değişti fakat ,leş gibi değil, dilini göremedim ağzını açmadığı için .ama çok ağrılı bir ateş devam ediyor.birarada kalbim ağırıyor demişti acaba mıde bulanması olabilirmi?
Yazarken oğlum kustu ,dilini gördüm biraz beyazlamış.ateş,boğaz ağrısı (tantum verde sıktırmıyor) devam,.çok teşekkürler hocam, umarım gereksiz vaktınızı almadım.
------------- Allahım yavrularımızı daima iyilerle karşılaştır .
|
Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 19 Oca 2015 Saat 15:09
son durumumuz böyle.faranjit olabilir mi ?
Öğlene kadar ateşli yattı .simdi ayaklandı.gözleri kızardı,ağzını açtıramadığım için göremedim.doktoru ,kan almayı ,herşeyi reddeden bir çocuk olduğu için size tanıda kolaylık olsun diye tahlile götüremedim.kusma bidaha olmadı .basağrısı geçti ,boğaz ağrısı devam ediyor.birkez zorla tantum sıkabildim. İştah yok .keyifsiz tum gun uykulu.uyurken sicriyor..57aylık 20 kg.109cm.
Çok teşekkür ederim.
|
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 19 Oca 2015 Saat 18:39
Domuz Gribi geciriyor... Ayni, diger Griplerde anlattiklarimi uygulayin.
|
Mesaj Tarihi: 19 Oca 2015 Saat 18:48
Tamam hocam ,oh çok şükür boğazım yutkunamayınca faranjitten korktum ,oğluma ilaç içirmek bir yana krem sürmek bile işkence . Teferruatı biliyorum çok teşekkür ederim.
geçen iki yıldır grip aşısı yapmiştik maillerinizde okumustum domuz gribi sekildegistirdi vho bu seneki asilarda yanildigini itiraf etti diye yazdiginizi hatirladim.boyle hata sanslari nasil olabiliyor hocam
|
Mesaj Tarihi: 19 Oca 2015 Saat 19:01
Bu sene; yapisi degisti... Zaten Dunya Saglik Orgutu'de itiraf etti, bu seneki asilardaki tahminleri cok kotu olmus, asi ancak; %23 korunma sagliyormus. Zaten "Bu sene asi olmayin" dememin sebebide buydu.. Bastan belli idi, iyi tahminde bulunmadiklari...
|
Mesaj Tarihi: 19 Oca 2015 Saat 19:16
Hocam ist.avrupa yakasindayiz salgin var .az once arkadas aradi ve bircok kisi ayni sikayetler.okullarda.vah buccocuklara.esim ikna olmuyor niye bademcikleri agiryomus niye yutkunamiyormus agzini bile gormeden bademcik iltihabi diyor.bende sen cahilsin diyorum
Iyiki sizi tanimisim.allah uzun saglikli omurler versin siz ve sevdiklerinize.
|
Mesaj Tarihi: 19 Oca 2015 Saat 21:28
Viral/Bakteri ayirimini; esinize'de ogretin.. Artik eskisi gibi degil, doktorlardan uzak durun.
|
Mesaj Tarihi: 20 Oca 2015 Saat 02:54
Diger uyeler domuz gribi hastaligimizin seyrini merak ederlerse diye yaziyorum.atesimiz dustu.aksam uzeri ve gece kustu.cocuk biraz kendine geldi ama beslenmek istemiyor cunku sindirin sisteminde hareketlilik devam ediyor.Kadir hocamizin dedigi gibi normal grip gibi ele aliyoruz sorun yok.sagolsun hocamiz herzaman.oldugu gibi dunyanin obur ucundan bile dogru teshis etti.
|
Mesaj Tarihi: 20 Oca 2015 Saat 06:13
Gece boyu ve oglene kadar kusma devam etti.oglende ilk defa yemek yedi ve cocuk birdenbire eski haline dondu.kitliktan cikmis gibi yiyor.domuz gribinde bulasicilik ne zaman biter?
Sagolunuz Kadir hocam.
. .
|
|