merhaba Dr. Bey, biliyorum kizacaksiniz, bu soru hergün soruluyor-okuyun diyeceksiniz (haklisiniz..) fakat sormadan edemedim, bir yildir dr. savasiyorum... oglum 1.3.2013 3010g 49cm bugün 78cm 8550 g (burdan herkese selam olsun, cocugum yemiyor/ kilo almiyor diye dert edenlere , halbuki cocugun fazlasi vardirda, annesi illa biraz tombik olsun diye ugrasur) . olgum kilo alimi cok yavas, defalarca hastanede yatti,fakat birsey bulunamadi. bugün cocuk dr. geniz eti, bademciklerin alinmasi icin uzmana gitmemizi söyledi. bunu 1 yildir söylüyor, fakat bugün cok israr etti. cocuk sürekli hastaliklara savasdigi icin zayifmis.. cok horluyor, nefesini tutuyor, kaliteli bir uykusu yok. bu durum büyüme hormonlarini engeliyormus. bu konuyu AOA okudum.ve cocuk dr. bu hormonlara takmis durumda. yani cocuk bu ameliyattan cok yararlanacigini düsünüyor. gecen yil 9 x bademcik , 3 x orta kulak enfektyonu oldu. Dr. Bey gercekten evhamli bir anne degilim. fakat cocugma yardim etmek istiyorum. nesesi yerinde, istahi yerinde, fakat sürekli hasta. ameliyattan faydalanan hic mi yok? sevgilerimle
|