Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

emzirme

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=47572
Tarih: 01 Eki 2025 Saat 23:26

Konu: emzirme
Mesajı Yazan: ERENİN ANNESİ
Konu: emzirme
Mesaj Tarihi: 24 Oca 2015 Saat 12:16

İyi günler hocam, benim 2 aylık bir oğlum var. Bebeğim hem anne sütü hem de mama ile besleniyor. Yazılarınızı okudum. Oğlumu sadece anne sütü ile beslemeyi çok istiyorum.Bebeğim mamayı biberonla aldığı için 1 haftadır beni emmek istemiyor çok üzülüyorum. Bir de bebeğimin gaz problemi var gündüzleri neredeyse hiç uyumuyor sabah 7-8 gibi kalkıyor akşam 7 gibi uyuyor gündüz bu 12 saatlik gündüz diliminde toplamda 1 saat anca uyuyor haliyle akşam 7 gibi uyuduğunda ben uyandırmazsam 6 saat kadar uyuyor sormak istediğim bebeğimi uyandırıp sağmış olduğum sütü vermeli miyim? yoksa uykusunu alsın diyip 6 saat kadar uyumasına izin mi vermeli miyim? Şimdiden teşekkür ederim...

Yanıtla

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 24 Oca 2015 Saat 18:56
2 ay, mama icin cok erken bir zaman.. 2-3 gun ac kalsin, bak gor memeyi nasil emiyor.. Sakin acima... Seytan azapta gerek..

Mesaj Tarihi: 27 Oca 2015 Saat 20:51
İyi akşamlar hocam, teşekkür ederim cevabınız için. bir yerde emzirme kampı diye bir şey okudum onu uygulamak istiyorum 3 gün boyunca genel ihtiyaçlar haricinde sadece emzirmeyle meşgul olacağım ancak sütüm sağdığımda 70cc geliyordu, 2 gündür azaldı 40 cc bile gelmiyor buna rağmen bu bahsettiğim kampı uygulamam doğru olur mu? 

Mesaj Tarihi: 27 Oca 2015 Saat 20:59
hocam yazmayı unuttum günde en az 4 kez 4 ölçek mama veriyoruz ayrıca sağdığım anne sütü de veriyorum.

Mesaj Tarihi: 28 Oca 2015 Saat 01:09
Olabilir, oncelik sirasi:
1- Memeden emdigi sut.
2- Sagilmis anne sutu.
3- Mama... alabildigi kadar.

Mesaj Tarihi: 28 Oca 2015 Saat 16:07
Hocam iyi günler, rota virüsü aşısı yaptırmalı mıyız? bir de d vitaminini bebeğe verirken beslenme aralarında mı yoksa sabah açken mi vermeliyiz?

Mesaj Tarihi: 28 Oca 2015 Saat 19:03
Rotavirus asisi ile ilgili makale ve alt forum yazilarini mutlaka okuyun, yaptirmaniz iyi olur. 3.5 aydan evvel ilk dozunun verilmis olmasi gerekir. 3.5 aydan sonra verilemez.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat