kabizlik
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İshal & Kabızlık & Kusma
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=47591
Tarih: 01 Ağu 2025 Saat 15:14
Konu: kabizlik
Mesajı Yazan: ervammmm
Konu: kabizlik
Mesaj Tarihi: 25 Oca 2015 Saat 13:00
slm dr bey oglum dogdugun dan beri hep kabiz 21 aylik tutuyor hep kakasini bi iki haftadirda ishal gibi oldu ama balgamli ve bugun de siyah noktalar gibi biseyler var baya yogun ne olabilir . psik gibi oldu dr goturdum krem verdi ama mantar olmus megersem iyi olmuyor hic ilacdan mi ole oldu tskr ederim :)
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 25 Oca 2015 Saat 21:35
Kabizmi? Ishalmi?
Bu yasta mantar olmaz.
Adam gibi pisik kremi kullanin: Nivea, SebaMed, Popolin gibi kremleri kullanin.. Abuk subuk: Bepanthene, Hametan gibi kremleri kullanmayin.
|
Mesaj Tarihi: 26 Oca 2015 Saat 13:28
ben yurt disindayim dr bey daktozen verdi dr MYK110mg nitratede sulconazole mantari icin verdi ikisinide .surekli kabiz ..
|
Mesaj Tarihi: 26 Oca 2015 Saat 13:37
ozurdileyerek burdaki drlar birsey anlamiyor en son en kotu hale geleceksin ki bakcaklar ne yazikki :(
|
Mesaj Tarihi: 26 Oca 2015 Saat 21:43
1- Kabizlik ile ilgili yazilari okuyun.
2- Mantar kremi gereksiz verilmis olsa bile, kullandiginizda, bir zarar olmaz. Deneyin.
|
Mesaj Tarihi: 26 Oca 2015 Saat 22:37
cok tskr ederim .. kakasinda ki o siyah nokta nokta dedigim seyler kurt olabilir mi disi sert icinden sikinca beyaz seyler var Allah razi olsun
|
Mesaj Tarihi: 26 Oca 2015 Saat 23:36
hocam birde af diliyorum sizden sizi bulmusken sorayim iyi ki varsiniz yeni kesfettim burayi oglumun sorunlarini arastiriken netten.. oglumun sol kaburgasi one dogru cikik ve gecenlerde baya kusmustu dus aldirirken bi siskinlik farkettim yumruk gibi dr goturduk hemen ve kusmasini da gastro oldu dedi dr ordaki kemiklerinin 12 tane oldugunu ve bitanesinin one dogru cikik oldugunu soledi yabanci dilim yok gittigim arkadasin tercumesiydi yanlis degilse ekografi istememe ragmen yazmadi .. sizce napmaliyim
|
Mesaj Tarihi: 27 Oca 2015 Saat 06:22
siyah noktalar, yegigi gidanin posalari. Eski mailleri okumus olsaniz, bilirdiniz.
Kaburganin o sekilde cikik olmasi; D Vitamini eksikligi sonucunda, olusan ve "Harrison olugu" denilen oyugun goruntusudur. Gogus kafesini iyi inceleyin, "Kum saati" manzarasinda oldugunu gorursunuz.. Genellikle, dvitamini eksikligi sonucu olan, Rasitizm bulgusudur.
Herhangi bir; EKO veya TOMO falan, filan gerekmez.. Siz Ekografinin ne oldugunu biliyormusunuz??? EKG demek istediniz herhalde. Ekokardiografiyi, Kardiyoloji doktoru isteyebilir ancak.
Gogusu icin; 1 ay ara ile toplam 2 Ampul, Dvit3 icirin. Nisan sonu durumunu bana yazin.
|
Mesaj Tarihi: 27 Oca 2015 Saat 11:23
radyo yazicaktim karnina felan bakmalari icin yanlis oldu kusura bakmayin .. d vitaminini gunde 12 damla veriyom ona dogdugundan beri demekki yeterli degil sordurup alirim eczaneden cok tesekkur ederim
|
Mesaj Tarihi: 27 Oca 2015 Saat 11:26
tmm hocam tsklr yazacagim size ..
|
Mesaj Tarihi: 27 Oca 2015 Saat 18:54
Her D vitamini damlasinin, konsantrasyonu farklidir. 1ml veya 1 damlasinda kac unite Dvitamini var yazmaniz gerekir.
|
|