Oksurugun 2. Ayi
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=47659
Tarih: 02 Ara 2025 Saat 04:07
Konu: Oksurugun 2. Ayi
Mesajı Yazan: emerlike
Konu: Oksurugun 2. Ayi
Mesaj Tarihi: 29 Oca 2015 Saat 00:53
Hocam iki ay once bize musallat olan oksurukten asla kurtulamiyoruz artik kizimin icinde limon agaci cikcak..balli limon Zencefil bal bi suru yontem denedik asla gecmiyo..iki gundurde yogun koyu bir burun akintisi yapisti..zaten istajsiz olan koizom oksuruk yuzunden iyice yemeden kesildi..oksuruk kuru balgamsiz gece olmayan uyandiginda yogun olan aksama dogru azalan bi oksuruk..simdide yanimda
Inleyerek uyuyor ilerleyecek mi ne olacak
Anlamadim..seytan diyo daya antibiyotigi rahatlasin cocuk..cok etkiledi artik iki aydir..ne yapalim
Hocam gececek mi
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 29 Oca 2015 Saat 06:18
|
Zaten, sarlatanlarin sizi kandirmalari bu yuzden kolay oluyor, hep isin kolayini istiyorsunuz... 3-5 gun rahatlik ugruna, cocugunuz 1 hafta sonra, hastanelerde surunecek, farkinda bile degilsiniz..
|
Mesajı Yazan: emerlike
Mesaj Tarihi: 29 Oca 2015 Saat 09:38
|
Haklisiniz hocam..peki nasil kurtulcaz bu oksurukten
|
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 29 Oca 2015 Saat 18:29
Kurtulamayacaksiniz, sukr edeceksiniz.. Bu oksuruk sayesinde, mikroplar Akcigerlere inemiyorlar. Turk doktorlari; Grip diye bir hastaligi, TANIMAZLAR... Onlara gore Grip diye bir hastalik yoktur, hepsi: Astimdir, Brosit veya Bronsiolittir..
Sadece bu son sene, bazilari utandigindanmi nedir, artik bu teshisler yerine, her oksurene, Zaturre veya Zaturre baslangici diyorlar..
Solunum hastaliklarin; "baslangici" diye bir durum YOKTUR... Bu hastaliklar; ya vardir, yada yoktur...
Ama artik Tip Fakultelerinde, bu islerin dogrusu degil, pustlugu ogretildiginden, bu sahtekarlik, artik en az 1-2 Asir surecektir..
|
|