Kusma-ateş-ishal
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İshal & Kabızlık & Kusma
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=47660
Tarih: 24 Kas 2025 Saat 04:29
Konu: Kusma-ateş-ishal
Mesajı Yazan: selege
Konu: Kusma-ateş-ishal
Mesaj Tarihi: 29 Oca 2015 Saat 00:56
|
İyi akşamlar Kadir bey dilerim iyisinizdir, 22 aylık oğlum gün içinde ne hiç bir şey yemedi sürekli sut istedi ağzını göstererek ağladı ardından kusma başladı ardından ateş şimdide kusma durdu ishal başladı.maillere baktım bakteri gibi anlattığım neler yapmalıyım dr götürmedik iyi geceler
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 29 Oca 2015 Saat 06:19
Oturun, oturdugunuz yerde... Zaten etraf CAKAL dolu, oylece sizi bekliyorlar.
Kendiliginde, cok kisa zamanda iyilesir.
|
Mesaj Tarihi: 29 Oca 2015 Saat 08:37
|
İnşallah Kadir bey Allah razı olsun sizden.
|
Mesaj Tarihi: 31 Oca 2015 Saat 21:47
|
İyi akşamlar Kadir bey oğlumun ateşi ve kusması geçti ancak 3 gündür ishali geçmiyor,lafınız üzerine dr gitmedik merak ettiğim ishalin günde kaç kere yaptığının ve kaç gün sürdüğünün önemi varmı? Bu arada 5 yaşındaki kızımda karın ağrısı çekiyor hastalık bulaşıcı olurmu? Saygılar.
|
Mesaj Tarihi: 31 Oca 2015 Saat 22:21
|
Aldigi mikrobun; sayisina ve cinsine gore degisir, hic onemli degildir, sakin ilac kullanmayin, SAKIN: bunun icin doktora filan gitmeyin, sizi oyarlar.
|
Mesaj Tarihi: 01 Şub 2015 Saat 10:35
|
Teşekkürler Kadir bey demek ki bu hastalık bulaşıcı kızımda ishal oldu ateşi var kusuyor, bu nasıl mikrop muş
|
Mesaj Tarihi: 01 Şub 2015 Saat 18:10
|
Mustereken yedikleri bir gidadan bulasti... Ishalli hastaliklarda: Insan-Insan bulasmasi cok zordur, ancak hastanin kakasinin bulastigi gidalarin yenmesi ile olur... Yani bulasma: Insan-Gida-insan seklindedir.
|
|