Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

aşı ve balgamlı öksuruk

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Aşılar
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=47676
Tarih: 17 Eyl 2025 Saat 18:05

Konu: aşı ve balgamlı öksuruk
Mesajı Yazan: hilone
Konu: aşı ve balgamlı öksuruk
Mesaj Tarihi: 29 Oca 2015 Saat 19:22
merhabalar gecen hafta ogluma bır yas asısı yapıldı. oglum oksuruyordu ben ası vurulmasını ıstemedım ama saglık ocagındakı dr muayene ettı ve yapılabılır dedı ve peditus verdı. aşı yapıldı ılk ıkı gun ateslendı ve cok fazla oksuruk ve kusma vardı(bu aradapeditus u ıcırıyoruz sabah aksam)Baktım olmayacak  dr goturdum dıger dr a  kızarak balgamını cogaltmıs dıyerek bana zinnat ve mucolator verdı 3gundur kullanıyoruz oksuruk ve balgam hala var. bu forum yenı gordum ve yenı katıldım bu ılacları ıcırmeye devam etmelımıyım 

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 29 Oca 2015 Saat 21:07
Al birini, vur otekine... Peditus; oksurugu kestigi icin, mikroplar Akcigerlere inebilirdi, daha kotu olabilirdi..
Oksuruk ve Kusma nin beraber olmasi; biraz "Domuz Gribi" lehine, hicbir ilaci kullanmayin...
Hicbir ilaci kullanmayin, sadece: Serum Fiz. Limonlu bal ve ColdMix kullanin, eski mailleri okuyun.

Mucolator gibi agizdan alinan, butun; "asetil sistein" hammaddeli ilaclarin, balgam eritici etkisi olmadigi gibi, agizdan alindiginda, "Bronslarda spazm" yapma ozelligi vardir..

Mesajı Yazan: hilone
Mesaj Tarihi: 29 Oca 2015 Saat 21:39
cok teşekkür ederim ılaçları hemen kesıp dedıklerınızı uygulayacagım 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat