Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

yuksek ateş

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Ateş
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=47677
Tarih: 01 Eyl 2025 Saat 20:30

Konu: yuksek ateş
Mesajı Yazan: LİVANELİ
Konu: yuksek ateş
Mesaj Tarihi: 29 Oca 2015 Saat 21:13
hocam merhabalar sizi yine oğlum için rahatsız ediyorm...ateş düşürücü verdiğim halde ateşi 39 a anca indi..biliyorum aslında vermemem gerekti ama inanın hocam çok hızlı  çıktı ateşi 40.3 ü gördüm halsizlik başladı sanki baygın gibiydi gözleri bile tuhaf bakıyordu mecbur kaldım o halde görünce verdim bir ölçek calpol ama anca 39 a indi hocam hala çok yüksek ateşi..bunun yanında öksürük var boğazları kıpkırmızı bademciklerinin iç taraflarında beyaz beyaz tıkaçlar var burnu kapalı ama akıntı yok..hocam kreşe gittiği için şüphede kaldım acaba bi tahlil yaptırayımmı size fotoğraf göstermek istiyorum hocam boğazlarının inşallah anlaşılır bu şekilde

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 29 Oca 2015 Saat 21:14
http://hizliresim.com/pmlXqq">

Mesaj Tarihi: 29 Oca 2015 Saat 21:15
hocam çokk özür dilerim büyük olmuş telefondan girdiğim için ayarlıyamadım 

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 30 Oca 2015 Saat 03:21
Dili temiz, sakin Antibiyotik vermeyin, Viral bir hastalik geciriyor.

Mesaj Tarihi: 30 Oca 2015 Saat 04:05
hocam şu  saatte hala ayaktayız sizin yolunuzu bekliyordum inanın çaresiz şekilde..baygın yatıyor resmen oğlum niye bu derece şidddetli ateşi ben endişelenmeye başladım saat 2 gibi bir ölçek yine calpol vermek zorunda kaldım hala 39.5 ateşi ..inanın bu şekilde kalcağını bilsem ellemiycem biliyorum siz kızıyorsunuz ateşle uğraşınca ama bırakınca 40.7 gördüm hocam çocuk kaldıramıyor gözleri kayıyor kendinden geçiyor resmen o halini anlatamıyorum bile..

şunu sormaya çalışıyorum aslında hocam neden oğlum bu derece yüksek ateşle atlatıyor hastalıklarını daha önce geçirdiğimiz öpücük hastalığına benziyor ateşinin bu kadar dirençli olması...her seferinde bu hastalığı neden aynı şiddetle geçiriyoruz direnç kazanmış olması gerekmezmiydi vucudunun bu virüse karşı yani daha hafif atlatırsınız demiştiniz daha önce çünkü oğlumun bağışıklık sistemi çokmu zayıf ondanmı oluyor....hocam kafam alt üst oldu yine, aydınlatın beni lütfen :( 

Mesaj Tarihi: 01 Şub 2015 Saat 15:13
hocam merbalar tekrar sizi rahatsız ediyorum farkındayım sualime cevap vermemişsiniz ama ben yine size danışmak istedim bi konuda  bugün ateşli 4. gecemiz dün hastaneye gittik 41 derece ateş gördük.. eşim çok korktu çocuk silkelenip duruyordu baygın haldeydi hocam mecbur kaldık..ilk gittiğimizde doktor bakar bakmaz oo çok kötü boğazları hemen anti yazıyorum dedi bende viralmi bakteriyelmi neye göre yazıyosunuz dedim..bakteriyel kesinlikle dedi..hemogram rica ediyorum böyle nasıl anlıyabiliriz dedim..o da  benim kararlarım tartışmaya açık değil ben ne dediysem odur dedi kağıdımızı çarpıladı yolladı bizi gidin dedi başka doktora gittim mecburen ondan rica ettim o yaptırdı tahlili temiz çıktı hocam wbc 6 küsür mono da yüksek falan değil  grip yani sadece ama crp 21 diye bu çok yüksek çok tehlikeli  antibiyotik kullanması lazım dedi ben almadım tabi..hocam crp nin çok yüksek olması hayati riskmi taşıyor gerçekten, öyle bişey söyledi doktor o kafama takıldı çokmu yüksek bu değer 

Mesaj Tarihi: 01 Şub 2015 Saat 18:38
Gordunuz degilmi, SAHTEKARI...
Nasilda, inkar ediyor, bilgisizligini.
WBC:6 kusur olmasi ZATEN, Viral bir hastaligi isaret ediyor... Allahin geri-zekalisi.
CRP'yi o kadar anlattim...
CRP'nin 2 kullanin sekli vardir..
1- Kalp krizi veya Kalp iskemisi agrisi oldugunda, Referans araligi: 0-5 dir.
2- Enfeksiyonlarda kullanildiginda; 40-200 dur.

Artik Doktorlar ve Laboratuvarlar, CETE HALINDE calistiklarindan, boyle namussuzluklarla Viral hastaliklara Antibiyotik verip, hastaligin uzamasina, komplikasyonlar cikmasina sebep oluyorlar.
O sahtekar Laboratuvara, yaptigi isin YANLIS oldugunu soyleyin.. Hos orasi Turkiye; Hicbir zaman boykle bir sahtekarlik silahini birakmak istemezler... NIYE: WBC dusuk oldugu halde, CRP yuksek olsun???? Domuz gibi biliyorlar ama, nasil olsa, Turkiye sahipsiz-kopeksiz koy ya!!! Cakallara meydan bos..

NOT: Ben; Arizona USA'dayim, aramizda 9 saat fark var. Siz uyanikken ben uyuyor oluyorum. O yuzden, cevaplarda bazen gecikmeler oluyor.

Mesaj Tarihi: 01 Şub 2015 Saat 19:14
Hocam yaptiginin yanlis oldugunu soyledim zaten sizin dediginiz gibi anlattigimda odadan kovdu resmen babamda sinirlendi bu hareketine ve tartisma cikti polisi cagirmis beyaz alarm vermis karakola gidip ifade verdi babam ve simdi mahkeme var onumuzde..hocam burasi turkiye burda herseyi pasalar agalar bilir sen bilirsen iste bu duruma dusersin malesef halimiz icler acisi tahmin edemezsiniz hocam
İyiki basimizda siz varsiniz yoksa kime guvenicez

Mesaj Tarihi: 01 Şub 2015 Saat 21:43
Maalesef, Turkiye'de, guvenebileceginiz bir; Devlet veya Hukuk sistemi yoktur..
Bu yuzden, SAKIN, bir daha; cocuk oksurdu, atesi cikti, burnu akiyor diye, TURKIY'DE ASLA DOKTORA hele, ozel Hastanelere gitmeyin...
Merak etmeyin, sizin korktugunuz veya korkutuldugunuz butun hastaliklarin asilari artik yapildigindan, evde, benim dediklerimle tedavi edin. Su anda, Hastanelerde surunen hastalarin tamami, bu sahtekar doktorlar ve verdikleri sarlatan ilaclari yuzundendir..
Defalarca anlattim, cocuklarinizin basinin belaya girmesi ve hastanelik olmalari icin, bu olaclar kasten verilmektedir... Devlette, bu hastaneler aldiklari kredileri zamaninda odensinler diye bunlara bir sey dememektedir. Olan sizlere oluyor, paranizla rezil oluyorsunuz...

Bu sahtekarliklar siz hic farkina varmadan; 3 safhada uygulanir
1.SAFHA: Aferin, Peditus, Sudafed, Asist, Ventolin gibi suruplarla sahte bir iyilik hali yaratilir, oksuruk baskilandigi icin, gereksiz yere bronslar genisletildigi icin, Gripler akcigerlere inerler..
2.SAFHA: Hiriltilar basladigi icin tekrar doktora gidilir, doctor zaten size beklemektedir, hemen Prednol, Nasocort,Nasonex, Pulmicort, Flixotide gibi kortizonlu ilaclarla hadisenin sahtekarca baskilanmasi saglanir, siz cocuk iyilesti sanirsiniz, daha beter olur, kortizon etkisi ile virusler Akcigerin tamamina yayilirlar.
3.SAFHA: Ilaclari kestiginiz gunun aksami, Akcigerler durumun vahameti ni anlarlar, abartili oksuruk ve akintilarla virusleri atmaya calisirlar, cocuk bogulur gibi olur, acilen ambulanslarla, Hastanelere kosulur....."HAVA ALINIR"...

Mesaj Tarihi: 02 Şub 2015 Saat 14:46
hocam haklısınız malesef hukuktan yoksun bir hukuk devleti; Yeni TÜRKİYE olduk... güvenebileceğimiz hiçbir makam yok artık memleketimizde ..kimi kime şikayet edicez hakkımızı nerde arıycaz ? memleketimi bu hale getirenler utansın ne diyeyim..

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat