Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

kusma

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İshal & Kabızlık & Kusma
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=47745
Tarih: 24 Kas 2025 Saat 17:23

Konu: kusma
Mesajı Yazan: yorgunanne1984
Konu: kusma
Mesaj Tarihi: 02 Şub 2015 Saat 21:17

hocam size 2 sorum olacak

1.si 4 yas oğlum gece boyu kustu sabahta kusma devam edince acile gittik serum verdiler verdiği ilaçlar zinco 30mg şurup ,evosten 175 mg ,flagly 125 mg,iburamin cold ve 10 tane iesef iğne neden bukadar ilaç verdi anlamadm kaç senedir sizin sayenizde ilaç kullanmıyoduk şimdide kararsız kaldım acaba enf.aldımı diye 1 gun önce cok kalabalık yerdeydik iğnenin 1 tanesini vurdurdum şurupları içiyor siz nedersiniz öncesinde halsizlik vardı bişeyde yemiyor surubu verince ayaga kalktı devam edeyimmi ilaçlara

2.sorum diğer oğlum 4 yasındaki (ikizi) 2 yasından sonra alt ıslatmayı bırakmıştık 1 aydır gece ve arada  gunduz kaçırıyor ne oldu anlamadık yardımcı oluranız sevinirim tesekkür ederim şimdiden

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 02 Şub 2015 Saat 22:39
1- Goruyorsunuz degilmi? Ne kadar ilgili doktorlar!! Kussaniz; Serum takiyorlar. Gozlerim yasardi dogrusu!!!
Siz o sahtekar, ahlaksizlara ne bakiyorsunuz??? Yapilacak hicbir sey olmadigi halde, size ne kadar Fatura sisirdiler.. Helal olsun!!! Yaptiklari is sadece; SHOW'du... Arkadan ishal gelecek, SAKIN O ignelerin tekini bile yaptirmayin, cocuk duman olur, arkadan gelecek olan ishal agir seyreder.
Belliki kasten, gene gidin diye yapilmis, adi bir hile...
SAKIN: verilen suruplarinda hicbirini vermeyin.
Sadece; bol su verin yeterlidir, diyet filanda gerekmez.

2- Minirin SPREY kullanin. Eski mailleri okuyun.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat