Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

ateş

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Ateş
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=47783
Tarih: 01 Eki 2025 Saat 17:55

Konu: ateş
Mesajı Yazan: ceynrose
Konu: ateş
Mesaj Tarihi: 04 Şub 2015 Saat 21:51
hocam 7 yaşındaki oğluma sizi oğlum 2 yaşındayken tanıdığımdan beri ilaç içirmedim.bağışıklığı çok güçlü ateşlendiklerinde dahi asla ateş düşürücü vermedim.bugün sabah beri ateşli o değil sorum boğazı çok acıyor balla limon acısını dindirmiyor sıcak bitki çayı veriyorum karışım yapıp taze zencefil kuşburnu v.s. ancak oda çare olmuyor dünden beri ağlıyor boğazım çok acıyor yutkunamıyorum diye.dilinde yada nefesinde sıkıntı yok.ama acısını dindiremediğim için üzülüyorum.ekstra yapılacak bişey varmı hocam.teşekkürler.burunda akıntı yok.sadece ateş ve boğaz ağrısı yada onun tabiriyle boğaz acısı.

-------------
batuhanım herşeyim.

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 05 Şub 2015 Saat 04:57
hocam şuan sabahın beşi civarı boğazının acısıyla uyandı boğazlarına ışıkta diline parmağımı basarak baktım şişmiş kocaman olmuş ve üzeri beyaz beyaz iri benekler dolu iltihapmıdır bilmiyorum nedir.boğazım acıyor diyor.öksürük hiç yok ateş devam ediyor.dilde pas yok ağzında kötü koku yok .boğazları için ne yapmalıyım.

-------------
batuhanım herşeyim.

Mesaj Tarihi: 05 Şub 2015 Saat 10:13
hocam şimdi saat 10 uyandık hala boğazı aynı ama ateş düşmüş şuan için.ama boğazları çok acıyor canı yanıyor su bile içemiyor şiş ve bembeyazlar.

-------------
batuhanım herşeyim.

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 05 Şub 2015 Saat 22:07
Tantum Verde Sprey, gunde:4x1 (iki fis) yapin.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat