Deposılın 1.2
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İlaçlar
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=47791
Tarih: 26 Kas 2025 Saat 14:55
Konu: Deposılın 1.2
Mesajı Yazan: dilardem
Konu: Deposılın 1.2
Mesaj Tarihi: 05 Şub 2015 Saat 10:31
Hocam merhabalar,
Arkadasımın kızı ıcın soruyorum. 4 yasında 17 kılo strep a testı pozıtıf cıktı. Wbc 20 .tedavı olarak kendı dr antıbıyotık vermıs ama sızın uyarılarınızla baska bır dr a deposılın yaptırmıs.6.3.3 ıstemesıne ragmen deposılın1.2 yapmıslar tek doz. Tedavıye nasıl devam etsınler.yardımınızı rıca ederız
Saygılarımla...
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 05 Şub 2015 Saat 22:10
Deposilin 1.2; gec tesirli uzun sureli bir Penisilidir..1ay koruyuculugu, ayni, Deposilin6-3-3 gibidir.
Tek mahsuru; igne yapildiktan 3 gun sonra etkisi baslar. Bu ilk 3 gunu bos gecirmemek icin; Pen-Os surup, gunde 2x1 olcek baslasinlar, 3 gun kullansinlar. 4. gun; surubu kessinler, Deposilin 1.2 etkili olmaya baslayacak.
|
Mesajı Yazan: dilardem
Mesaj Tarihi: 28 Şub 2015 Saat 18:34
Hocam merhaba,
Strep a testı pozıtıf olan arkadasımın cocuguna 5 subat tarıhınde deposılın 1.2 yapıldı .sızın onerınızle penos da aldı. Bugun ıcın kontrole cagırmıslar annesı strep a ıstemesıne ragmen bogaz kulturu yapmıslar .sonuc "beta hemolıtık streptecocus ( A grubu ) dıye belıtmısler. Cocuga tekrar ıgne yapın demısler ancak cocugun hıcbır sıkayetı yok. Sızın belırttıgınız gıbı kulturde A grubu bellı olmaz dıye yıne de strep A testı yaptırsın mı. ?
Aslında 5 subattan bu yana tam 1 ay olmadı , bu test ne kadar dogru cıkar ? Ne yapmamızı onerırsınız
Cok tesekkurler sevgı ve saygılar...
|
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 28 Şub 2015 Saat 19:17
Bunlar cidden cok salak doktorlar.. Kac defa soyledim!!! Turkiye'de yapilan "Bogaz Kulturlerine" INANMAYIN!!!.. Hepsinde dolap doner.. Isin raconu boyle...
Bir kere, Bogaz Kulturunde; (A-Grubu) olup olmadigi soylenemez.. Resmen atiyor.. Zaten sirf bu yuzden, Strep-A Testi istemiyor... Bu sayede size her ay kontrole cagiracak... Yerseniz!!!
Bu devrede, (sikayeti olmadigi surece) Strep-A Testi bile gerekmez... Butun yapilanlar; alavera-dalavera!!
Oturun, oturdugunuz yerde, is bitmistir ve bu doktorlarin nasil bir sarlatan olduklari anlasilmistir.
|
|