Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

emzirirken kortizon kullanimi

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=47816
Tarih: 09 Eki 2025 Saat 18:01


Konu: emzirirken kortizon kullanimi
Mesajı Yazan: zbalyen
Konu: emzirirken kortizon kullanimi
Mesaj Tarihi: 06 Şub 2015 Saat 11:45
Hocam bebegim 6 aylik emziriyorum. Vucudumda kabarma ve dudagimda şişlik şikayetiyle dr.a gittim. Alerji deyip  Prednol 40 mg igne ve clarins tb. Verdi . Emziriyorum prednol kullanmasam olmaz mi dedim ama dudak şiştigi icin kullanmam gerekiyormus. Bu ilaclar bebegime zarar verir mi? Şimdiden teşekkurler.



Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 06 Şub 2015 Saat 18:30
Prednol igne; allerjilerde ANCAK HAYATI TEHLIKE OLDUGUNDA VERILIR... Hangi geri zekali Verdi ise, sakin kullanayin, sadece Zyrtec tablet, gunde 1 tane alin. Clarins gereksiz.

Her turlu igne seklinde ilac,anne sutune gecse bile, cocuga, "Sindirim kanali" ile gectiginden, midede asit etkisi ile etkisini kaybeder. Bu etki igneyi dogrudan alan eriskinler icinde gecerlidir... Prednol veya Decort icilirse, etki etmezler.

Bir tek; Dvit3 ampul. Hem igne olarak hem agizdan kullanilabilir.



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat